Laurențiu Reghecampf, liber de contract. Revine la FCSB?

Mihnea Tălău 10.11.2022, 14:08
Laurențiu Reghecampf, liber de contract. Revine la FCSB?

Laurenţiu Reghecampf este liber de contract după ce s-a despărţit de echipa Neftci Baku, gruparea din Azerbaidjan pe care a preluat-o în vară. El are acum liberă spre FCSB, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, fiind interesat de aducerea un antrenor cu nume.

Laurențiu Reghecampf ar putea ajunge la FCSB

În presa din Azerbaidjan s-a anunţat că antrenorul român şi-ar fi reziliat contractul şi că Neftchi Baku i-a găsit deja înlocuitor, în persoana lui Roman Grigorchuk, tehnicianul lui Cernomoreț Odesa.

„Roman Grigorchuk, antrenorul lui Chernomorets, a primit oportunitatea de a reveni în Azerbaidjan. Ucraineanul a mai antrenat Qabala între 2014 și 2018, perioadă în care echipa a încheiat campionatul o dată pe locul al doilea și de două ori pe locul al treilea. De asemenea, cu el pe bancă, Qabala s-a calificat în grupele Europa League în două sezoane consecutive”, a anunțat sportinfo.az.

Până acum Gigi Becali a infirmat că ar purta discuții cu Laurenţiu Reghecampf privind revenirea acestuia la FCSB: „Nu! Nimic, niciodată!”.

Declaratie controversata facuta de Gigi Becali dupa moartea lui Alexandru Arsinel

Pe lista lui Gigi Becali se află deja Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, acum putându-se cu adevărat vorbi și de Laurenția Reghecampf, care a devenit și el liber de contract.

Pista Universitatea Craiova a căzut

În schimb, Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a declarat și el că ar face orice să-l aducă în Bănie pe Laurenţiu Reghecampf, dar între timp l-a instalat pe Nicolo Napoli.

„Reghe e amicul meu, am vorbit cu el când am fost în Dubai. Dar nu cred că pleacă de acolo. Pe Reghe l-aș pune chiar mâine. Îmi place de el! Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Așa simt, că își dorește foarte mult la FCSB. Așteaptă să ajungă acolo. Eu nu știu de ce Gigi Becali nu-l ia pe Reghecampf”, a spus Adrian Mititelu, potrivit RomâniaTV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...