Laurențiu Reghecampf, discurs fulminant după ce a pierdut primul meci din Europa Conference League. „Dați vina pe mine, aveți acest drept”

Sorin Barbu 22.07.2022, 12:27
Laurențiu Reghecampf, discurs fulminant după ce a pierdut primul meci din Europa Conference League. „Dați vina pe mine, aveți acest drept”

Laurențiu Reghecampf nu a avut deloc o zi bună. A debutat cu o înfrângere pe banca echipei sale, după ce Neftchi Baku a pierdut cu 2-0 partida cu Aris Limassol, din turul 2 preliminar al Europa Conference League. Antrenorul român și-a asumat responsabilitatea pentru acest eșec.

Laurențiu Reghecampf, pas greșit la debutul pe banca formației Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf a spus la conferința de presă, în care a fost prezentat, că își dorește să câștige titlul în Azerbaijan, dar și un drum lung în cupele europene. Debutul i-a adus primul pas greșit. Neftchi Baku a pierdut cu 2-0 în Cipru duelul cu Aris Limassol, din turul 2 preliminar al Europa Conference League. Antrenorul român a avut un discurs destul de lung la conferința de presă de la finalul partidei. Și-a apărat jucătorii și a luat pe umerii lui responsabilitatea acestui eșec.

„Felicitări celor de la Aris, au câștigat cu 2-0, dar mai este un meci și sunt sigur că alături de fani și cu o altă atitudine vom da totul pentru a reveni. Trebuie să avem o altă atitudine, să luptăm mai mult și să facem sacrificii. Asta le voi spune jucătorilor în fiecare zi.

V-am spus încă de dinainte că nu va fi un meci ușor. Trebuie să așezăm lucrurile, de aceea am precizat că vom folosi acest rezultat negativ pentru a construi ceva puternic și pentru a vedea unde am greșit. Sunt aici, în fața voastră, și mereu îmi voi apăra jucătorii. Dacă vreți să dați vina pe cineva, dați vina pe mine, aveți acest drept”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Fostul tehnician al formației CS Universitatea Craiova le-a promis fanilor lui Nefci Baku că echipa va avea o prestație mult mai bună în retur.

„Nu sunt mulțumit de începutul reprizei a doua, nu am avut niciun fel de reacție. În prima repriză, ei au avut o ocazie mare, au nimerit bara, dar și noi am avut două-trei șanse importante de a marca. E greu acum să fac o analiză, suntem imediat după meci. Le-am spus deja jucătorilor că va trebuie să pregătim jocul mult mai bine. Trebuie să facem asta pentru fani, pentru club și pentru noi. Trebuie să ne revenim și să încercăm să ne calificăm”, a mai afirmat Reghe.

Returul acestui duel este programat pe 28.07.2022. Reghecampf a spus că jucătorii lui nu au renunțat la gândul calificării.

Urmăriți Impact.ro și pe