Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase. Prin ce momente grele a trecut: “Îţi dai seama că din greşeli înveţi”

Andra Daoud 09.12.2021, 17:09
Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase. Prin ce momente grele a trecut: “Îţi dai seama că din greşeli înveţi”

Laurențiu Reghecampf vorbește rar despre viața lui personală și preferă să se afirme cu performanțele pe care le are ca antrenor. Chiar dacă divorțul de Anamaria Prodan ține primele pagini ale ziarelor de săptămâni bune, Reghe a preferat să nu facă declarații, cel puțin până acum. Antrenorul de la Universitatea Craiova a vorbit recent despre cele mai dureroase momente din viața lui, în cadrul unui interviu care urmează să fie difuzat.

Prin ce momente dureroase a trecut Laurenţiu Reghecampf

Reghe a avut o viață demnă de un scenariu de film. Dacă pe plan profesional i-a mers întotdeauna bine, nu același lucru se poate spune și despre viața personală. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Laurenţiu Reghecampf a început să antreneze echipe de fotbal și a avut performanțe notabile atât în România, cât și în Asia și Arabia Saudită.

Acum s-a întors pe meleagurile românești și antrenează echipa Universitatea Craiova. Chiar dacă din punct de vedere sportiv i-a mers bine întotdeauna și a câștigat titlu după titlu, pe plan personal, Reghe a avut parte de câteva întâmplări dureroase care i-au schimbat complet viața.

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase. Prin ce momente grele a trecut: „Îţi dai seama că din greşeli înveţi”
Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri dureroase. Prin ce momente grele a trecut: „Îţi dai seama că din greşeli înveţi”

Antrenorul a dat un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, care urmează să fie difuzat vineri. Reghe a povestit că a avut o fetiță care a murit înainte să împlinească doi ani, că în urmă cu trei ani și-a pierdut tatăl și că mama lui suferă de cancer și face tratament pentru a ține boala sub control.

Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu poți să-ți dai seama sau să te bucuri de lucrurile frumoase. Tata a murit acum trei ani de zile. A fost un șoc pentru mine. De fapt, a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost fetița mea, a doua a fost tatăl meu.

Analis a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea „Tetralogia Fallot”, inima nu se formase exact și ne-am dat seama pe la șase luni, ea obosea când mânca. a povestit Laurențiu Reghecampf, potrivit wowbiz.ro.

„Îți dai seama că din greșeli înveți”

Antrenorul de la Universitatea Craiova spune că este împăcat cu deciziile pe care le-a luat și că nu ar schimba nimic. Orice s-ar întâmpla, relația cu cei doi fii ai săi este una bună și este încrezător că va trece cu bine peste această perioadă dificilă, în care divorțul de Anamaria Prodan și relația cu Corina Caciuc sunt subiecte de presă.

Da, îți dai seama că din greșeli înveți. Dacă dai timpul înapoi, zici că nu ai fi făcut așa, dar nu ai de unde să știi dacă e greșit ceea ce faci la momentul respectiv. Cred că fiecare dintre noi are astfel de momente. Faci un lucru și după îți dai seama că nu a fost bine, dar n-am regrete. Mereu am fost mulțumit cu ceea ce am și am fost mulțumit cu ceea ce fac. a mai adăugat Reghe.

 

Urmăriți Impact.ro și pe