Laurențiu Reghecampf, atacat de unde se aștepta mai puțin. Un fost jucător al său, declarații inedite

Marian Cărăvan 13.07.2020, 11:21

Revenirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a celor de la FCSB este un subiect des dezbătut în această perioadă. Chiar și în afara granițelor țării. Unul dintre foștii jucători ai lui Reghe a făcut recent unele declarații care cu siguranță nu îi pică bine tehnicianului.

Laurențiu Reghecampf, lăsat mască de o declarație a unui fost jucător de-al său

Cum scaunul lui Bogdan Argeș Vintilă se clatină tot mai mult, iar la echipa patronată de Gigi Becali se vorbește despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf, această mutare ar putea repatria și unii jucători care au trecut pe la roș-albaștri și au și colaborat cu actualul antrenor al lui Al Wasl. Lucrurile nu stau tocmai așa, iar unul dintre fotbaliștii de națională, care s-a pregătit sub comanda lui Reghecampf la Steaua, așa cum se numea atunci echipa, declară că nu s-ar întoarce în România să joace pentru FCSB.

Claudiu Keșeru evoluează cu succes la sud de Dunăre, la Ludogorets Razgrad, și a bifat încă un titlu de campion al Bulgariei. E de cinci sezoane acolo și nu l-ar tenta o nouă prezență la roș-albaștri, cu Laurențiu Reghecampf antrenor. Internaționalul român a făcut și câteva declarații care l-ar lua prin surprindere până și pe tehnicianul ce se pregătește cu mași mici, dar siguri, de al treilea mandat la echipa lui Becali.

„Nu ar fi persoana care să mă convingă să mă întorc. Au fost alte persoane cu care am avut o relaţie mai strânsă”, a spus Claudiu Keșeru, la Antena Sport.

Laurențiu Reghecampf se simte bine în Emirate. În România vine deocamdată în vacanțe

Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri de campion cu FCSB, însă în al doilea mandat pe banca tehnică a echipei patronate de Gigi Becali nu a mai reeditat performanțele. A pierdut „la mustață” titlurile cu Astra, apoi cu Viitorul. Pentru că la FCSB se discută intens acum despre înlocuirea lui Bogdan Vintilă, după ce patronul îi garantase „contract pe viață”, pe buzele tuturor apare întrebarea: „Când revine Reghecampf în fotbalul românesc?”. Tehnicianul antrenează momentan în Emiratele Arabe Unite și declară că se simte excelent acolo.

„Sunt bine unde sunt. Nu știu când mă întorc. Vin doar în vacanțe! N-am mai fost acasă de un an de zile, iar acum mă bucur de momentele astea. La fotbal mă concentrez doar la ce-am de făcut la Al Wasl. Îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Am schimbat anumiți jucători, am întărit echipa și ne putem bate cu formațiile din față. Vreau să am rezultate și să continuăm ce am început”, a spus Laurențiu Reghecampf, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.

Nu este însă exclus să îl vedem destul de repede pe Reghecampf la FCSB, pentru că acesta și-a trimis mai întăi colaboratorii acolo: Toni Petrea (antrenor secund) și Thomas Neubert (preparator fizic).

Urmăriți Impact.ro și pe