Laurențiu Reghecampf, acord secret cu echipa favorită a premierului Viktor Orban. Ce antrenor este pregătit să preia formația patronată de Mihai Rotaru

Sorin Barbu 28.05.2022, 17:54

Universitatea Craiova a obținut biletele pentru cupele europene în ultimul meci al sezonului, iar în Bănie nu este deloc liniște. Playsport.ro scrie că Laurențiu Reghecampf este decis să plece și are deja un acord cu o formație din Ungaria, unde ar vrea să antreneze sezonul următor. Mirel Rădoi este așteptat să semneze cu echipa lui Mihai Rotaru.

Laurențiu Reghecampf, decis să plece de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a obținut calificarea în Conference League cu mari emoții, doar după un meci de baraj cu FC Botoșani pe care l-a câștigat cu 2-0 în urma golurilor înscrise de Koljic și Ivan.

Andrei Ivan a marcat un gol în meciul cu FC Botoșani

Patronul Mihai Rotaru nu este deloc mulțumit că echipa cu care își propunea la începutul sezonului câștigarea campionatului sau a Cupei României a terminat campionatul doar pe locul trei, iar în Cupa României a fost eliminată în semifinale.

„Obiectivele noastre au fost să câștigăm campionatul sau Cupa României. Nu s-au realizat, am fost aproape de ele. Trăim cu amărăciunea unui an în care nu am luat niciun trofeu”, a declarat președintele Sorin Cârțu, arătând încă o dată că finanțatorul formației nu este deloc mulțumit de ce s-a întâmplat în acest sezon.

Laurențiu Reghecampf nu este nici el încântat și este decis să plece din Bănie, după un sezon încărcat în care a fost pus sub mare presiune de finanțator.

„Dacă pierdeam cu Botoșaniul, probabil eram dat afară. A fost cea mai mare tâmpenie ca o echipă să se lupte un an, joacă 40 de meciuri, termină pe 3, dar la final e obligată să dispute un asemenea baraj.

Nu joci nici cu locul 7 măcar, ci cu locul 8, cu o echipă care le bate pe Clinceni și pe Mediaș. Pune-mă să joc cu o formație din play-off, care are buget, care-și propune lucruri mari. A fost mult stres pentru mine”, a răbufnit tehnicianul.

Este o declarație care nu-l caracterizează pe Reghecampf, care de obicei se stăpânește foarte bine, dar asta arată cât de serioase și de contondente au fost discuțiile dintre antrenor și patron.

 

Laurențiu Reghecampf are un acord cu formația favorită a lui Victor Orban

Playsport.ro scrie că Laurențiu Reghecampf îi va spune peste câteva zile lui Mihai Rotaru că nu mai vrea să rămână, deși mai are un an de contract. Are deja un acord un maghiarii de la Fehervar, formație care a terminat campionatul pe locul 4. MOL Fehervar este fosta echipă Videoton și a câștigat zece trofee în ultimii 20 de ani.

Clubul este sponsorizat de compania petrolieră de stat MOL și se află în proprietatea omului de afaceri Istvan Garancsi, proprietarul societății de construcții „Market Zrt”, unul dintre prietenii lui Viktor Orban. De altfel, prim-ministrul guvernului Ungariei, care a jucat fotbal în tinerețe, a și fost văzut la câteva meciuri ale celor de la MOL.

Clubul maghiar stă foarte bine din punct de vedere financiar, așa că în cazul în care Mihai Rotaru nu este de acord cu „divorțul”, clauza de reziliere de 300.000 de euro nu reprezintă un obstacol peste care formația din Ungaria să nu se poată trece.

Mirel Rădoi, negocieri cu Mihai Rotaru

Playsport.ro a mai aflat că în locul lui Laurențiu Reghecampf va fi adus Mirel Rădoi. Fostul selecționer nu are contract de mai bine de șase luni, dar a spus acum câteva zile că din această vară va începe să lucreze. Nu este prima oară când Mihai Rotaru a negociat cu Rădoi. S-a întâmplat și în anul 2020, când fostul internațional ocupa scaunul de selecționer. „Nu cunosc subiectul! Nu comentez!”, a spus Mihai Rotaru când jurnaliștii playsport.ro i-au solicitat să discute despre aceste informații.

Urmăriți Impact.ro și pe