Laurențiu Reghecampf a trăit o adevărată dramă. Fiica lui a murit la vârsta de un an. Această suferință l-a marcat profund

Stan Filon 17.09.2020, 09:20
Laurențiu Reghecampf a trăit o adevărată dramă. Fiica lui a murit la vârsta de un an. Această suferință l-a marcat profund

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai bine cotați antrenori români, are o familie frumoasă, o soție iubitoare și descurcăreață, iar viața parcă i-a surâs. Situația nu a stat mereu așa, deoarece fostul fotbalist a trecut printr-o dramă, atunci când și-a pierdut fetița, în vârstă de doar un an.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a trăit o adevărată dramă

Laurenţiu Reghecampf și impresara Anamaria Prodan sunt căsătoriţi de 11 ani şi formează unul dintre cele mai înstărite cupluri din România. Au reuşit să adune o avere fabuloasă, au proprietăți pe mai multe continente, iar viaţa lor pare desprinsă din filme.

Laurențiu Reghecampf are un băiat cu frumoasa Anamaria Prodan, dar mai are un băiat și din primul său mariaj cu Mariana Pfeiffer. Alături de aceasta a trăit drama vieții sale. Pe 10 iunie 1997, Laurențiu şi Mariana deveneau părinţii unei fetițe, botezată Ana Lisa Cristina Reghecampf.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a trait o adevarata drama
Antrenorul Laurentiu Reghecampf a trait o adevarata drama

Și-a pierdut fiica în vârstă de un an

Din nefericire, cuplul a trăit o adevărată dramă. La doar un an şi o lună de la naştere, fetiţa celor doi s-a stins din viață din cauza unei malformaţii congenitale la inimă. Acesta eveniment i-a traumatizat pe tinerii părinți. Au suferit enorm, dar la scurt timp s-a născut cel de-al doilea copil al lor, Luca, acum în vârstă de 19 ani.

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007, după care fotbalistul a întâlnit-o pe Anamaria Prodan. Fosta soție spune că aceștia s-au întâlnit în timp ce Laurenţiu Reghecampf era încă însurat cu ea.

„Laurenţiu m-a anunţat la telefon că vrea să divorţeze. Mi-a spuscă sunt o mamă bună, o soţie ideală, gospodină, dar nu se poate să trăim împreună. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu am înţeles de la Laurenţiu că este îndrăgostit şi că nu mai vrea să fie cu mine”, declara Mariana.

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf au 5 copii

În prezent, Laurenţiu Reghecampf locuiește în Arabia Saudită, acolo unde antrenează. Anamaria Prodan, actuala sa soție, face naveta între România, Arabia Saudită și Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește una dintre cele două fiice ale sale pe care le are cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Sarah, în vârstă de 18 ani, locuieşte în Statele Unite, joacă baschet, iar anul trecut a semnat cu echipa Universităţii Mississippi, Ole Miss.

Rebecca, în vârstă de 19 ani, a studiat la New York şi s-a mutat la Milano, unde vrea să studieze în continuare designul. Tânăra a primit la majorat din patea mamei sale un bolid de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...