Laurențiu Reghecampf a răspuns la întrebarea cine este cel mai bun jucător al echipei naționale a României. ”A avut meciuri în care a fost spectaculos”

Nicu Stan, Radu Oprișan 25.03.2021, 14:36
Laurențiu Reghecampf a răspuns la întrebarea cine este cel mai bun jucător al echipei naționale a României. ”A avut meciuri în care a fost spectaculos”

Laurențiu Reghecampf a răspuns la întrebarea cine este cel mai bun jucător al echipei naționale a României. Fostul antrenor al FCSB a analizat lotul convocat de Mirel Rădoi pentru cele 3 meciuri din preliminariile CM 2022.

Laurențiu Reghecampf a dat verdictul. Care este cel mai în formă jucător al Naționalei

Laurențiu Reghecampf a răspuns la întrebarea cine este cel mai bun jucător al echipei naționale a României. Fostul Antrenor al FCSB a analizat jucătorii naționalei care au de disputat trei meciuri importante în preliminariile Campionatului Mondial 2022. România va întâlni Macedonia de Nord în această seară, iar mai spre sfârșitul lunii se va confrunta cu Germania și Armenia.

Astfel, fostul selecționer al FCSB a spus că ar fi încântat să îi vadă pe jucătorii Man, Mihăilă, Stanciu și Pușcaș în teren. ”Da, ar fi tare frumos să îi văd pe toți patru. Este o mândrie pentru fotbalul românesc faptul că din ce în ce mai mulți jucători tineri semnează cu echipe importante din fotbalul mondial”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit playsport.ro.

Nicolae Stanciu, cel mai in forma jucator al nationalei, in opinia lui Laurentiu Reghecampf
Nicolae Stanciu, cel mai in forma jucator al nationalei, in opinia lui Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf îl admiră mult pe Nicolae Stanciu

Soțul Anmariei Prodan s-a ferit să spună care jucător al naționalei de fotbal ar fi cel mai bun, însă a recunoscut care este cel mai în formă. ”Pot să vă spun cine este cel mai în formă. Clar este Stanciu, care joacă și marchează în mod constant în ultima perioadă. A avut niște meciuri în care a fost spectaculos”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Vizavi de meciul greu pe care îl are de jucat naționala, cu Germania, fostul antrenor al FCSB a recunoscut că nemții nu mai sunt ce au fost, cum nici naționala Romîniei nu mai este cea de acum 7-8 ani. În plus, Germania are mereu în lot jucători de top.

Fiecare națională are momentele ei

În fotbal este foarte greu să faci comparație așa. Exista momente și momente ale unei echipe națională. Dacă e să fim total onești, păi, nici echipa națională a României nu mai este aceeași ca acum șapte ani. Dar Germania are mereu jucători de top, chiar nu contează anul, perioada, schimbarea de generație.

Nu pot fi opriți cu una, cu două. Și chiar dacă îi oprești pe ei, vin ceilalți din urmă. Dacă echipa Germaniei ar avea numai doi jucători de top, atunci ar fi foarte ușor. Însă, toți, absolut toți, au calități uluitoare și, impreună, fac o echipă foarte puternică.

România va avea un meci dificil cu Germania

Au o conexiune fantasică între ei în joc. Revenind la cei doi jucători, este foarte clar ca o să fie foarte dificil. Posedă niște calități fizice și tehnice mult peste nivelul unui jucător normal. Cu toate acestea, nimeni nu este de neoprit și într-un asemenea meci este foarte important ca naționala României să fie unită, să intre pe teren cu o ambiția și îndârjirea care ne caracterizează neamul”, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe