Laura Cosoi rupe tăcerea despre relația cu Smiley. ”Plângeau atunci când ne-am despărțit”

Iancu Andreea 19.02.2021, 14:42

Relația dintre Laura Cosoi și Smiley s-a încheiat în urmă cu mai mulți ani, însă frumoasa actriță a ales să vorbească recent despre ceea ce s-a întâmplat între ei. În timp ce mulți îi vedeau cuplul perfect și chiar împreună pe viață, cei doi foști parteneri și-au construit fiecare familia sa, separat. Laura se bucură de mariajul alături de soțul său Cosmin, care i-a dăruit două fiice, iar Smiley așteaptă primul său copil cu Gina Pistol. Totuși, relația dintre ei a rămas una bună.

Laura Cosoi despre relația cu Smiley. Ce s-a întâmplat la momentul despărțirii

Au fost perechea pe care românii o vedeau îmbătrânind împreună. Totuși, relația dintre Laura Cosoi și Smiley nu a reușit să reziste testului timpului, iar cei doi au decis să se separe în urmă cu mai mulți ani. Rememorând ceea ce s-a întâmplat la acel moment, frumoasa actriță a vorbit despre perioada despărțirii de artist în cadrul unui interviu recent. Laura a dezvăluit că mulți oameni au plâns atunci când au anunțat separarea. Pe de altă parte, actrița a menționat că scandalurile create în presă la acel moment au fost neimportante și nu i-au afectat.

Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel (n.r. expunerea media), a povestit Laura pentru okmagazine.ro.

Dincolo de ruptura dintre ei, Smiley și Laura au rămas în relații bune. Frumoasa actriță chiar l-a felicitat pe artist pentru faptul că urmează să fie tatăl unei fetițe și mărturisește că îl apreciază pe fostul său partener pentru faptul că este un om bun, care merita o viață frumoasă.

Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.

Laura și soțul său au împreună două fetițe, Rita și Vera
Laura și soțul său au împreună două fetițe, Rita și Vera

De la extaz la agonie. Actrița a fost greu încercată în anul 2020

Laura Cosoi și soțul său Cosmin Curticăpean au împreună o familie superbă, care în urmă cu un an de zile s-a mărit. Actrița a adus pe lume cea de-a doua fetiță, Vera, care i s-a alăturat Ritei în casa celor doi părinți. Deși sarcina și nașterea unei surioare au reprezentat perioade îmbucurătoare în viața soților, un alt eveniment a umbrit această fericire. Laura își pierdea tatăl în urma diagnosticului de Covid-19. Decesul fulgerător al bărbatului pe care actrița l-a iubit enorm a afectat-o extrem de mult.

Anul trecut a fost unul destul de ciudat pentru noi ca familie, deşi începuse promiţător: am anunţat că urma să aduc pe lume o surioară pentru Rita, am călătorit destul de mult, am fost în turneu cu teatrul, apoi am fost reduşi cu toţii la tăcere. A fost un an complex, cu cele mai variate şi intense trăiri, de la cel mai înalt nivel ca extaz, ca împlinire şi ca fericire, datorită faptului că am născut, la cel mai de jos nivel, pierderea subită a tatălui. A fost o grea încercare pentru familie şi până nu ţi se întâmplă ţie, ţi se pare că e un film al altuia, că totul e departe, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI