Laura Cosoi, dezvăluiri incredibile despre soacra ei. Ce îi face femeia de când a născut al doilea copil

Ioana Bucur 14.07.2021, 17:11
Laura Cosoi, dezvăluiri incredibile despre soacra ei. Ce îi face femeia de când a născut al doilea copil

După pierderea tatălui său, superba blondă a luat o decizie surprinzătoare. Laura Cosoi a făcut recent dezvăluiri incredibile despre soacra ei. Ce îi face femeia de când a născut al doilea copil.

Laura Cosoi, dezvăluiri incredibile despre soacra ei

Laura Cosoi a trecut printr-o suferință cumplită, la finalul anului trecut, în momentul în care și-a pierdut tatăl, infectat cu Covid-19. Se pare că actrița simte nevoia, mai mult ca oricând, de familie și ar fi pregătită chiar să devină mamă pentru a treia oară.

Laura Cosoi, dezvăluiri incredibile despre soacra ei. Se pare că de când a dat naștere celui de-al doilea copil, mama soțului său duce o „campanie” de convingere a celor doi să își mărească familia.

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult”, a spus Laura Cosoi, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta și-a luat soțul și copiii și a fugit departe de România, pentru câteva zile ce ar fi trebuit să fie dedicate relaxării. Nu a fost așa, Laura dezvăluind că a fost fermecată de frumoasele orașe cetate din regiunea Provence, Franța.

„Nu am apucat să mă odihnesc deloc. Mi-au plăcut orașele cetate și cele din regiunea Provence. Mâine joc la Teatrul Elisabeta, apoi voi juca pe 19 august. E prima oară când mergem toți în vacanță”, a adăugat Laura Cosoi.

Laura Cosoi, dezvăluiri incredibile despre soacra ei
Laura Cosoi și soțul său

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape nouă ani

Fosta iubită a lui Smiley trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei Cosmin de mai bine de nouă ani de zile.

„Au trecut nouă ani de când a început povestea noastră, nouă ani de duminici, nouă ani de plimbări, nouă ani de vorbe, nouă ani de emoții, nouă ani de bagaje, nouă ani de băi în mare și urcări pe munte, nouă ani de apusuri, nouă ani de paste, nouă ani de petreceri, nouă ani de îmbrățișări, nouă ani de șoapte, nouă ani de priviri, nouă ani de dans.

Nouă ani de întâmplări care mai de care, nouă ani de ascultat muzică, nouă ani de mesaje, nouă ani de filme, nouă ani de întâlniri, nouă ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. nouă ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut nouă ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!”, a notat Laura Cosoi pe blogul personal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...