Larisa Iordache trece prin momente dificile. Se operează pentru a 7-a oară. „Ce urmează mă sperie mai tare”

Andrei Cezar, Alexandru Puiu 03.12.2021, 18:01

Larisa Iordache trece prin momente dificile. E a plecat la Viena, acolo unde se va suferi cea de-a șaptea intervenție chirurgicală, de această dată la glezna care i-a spulberat visul de a câștiga o medalie la Tokyo. După Jocurile Olimpice, Larisa a încercat toate procedurile existente pentru a se recupera. Însă niciuna dintre ele nu a avut rezultatul scontat. Așa că singura șansă de a se vindeca a fost o nouă operație. Campioana română s-a arătat emoționată înainte de intervenție, dar încrezătoare în ceea ce privește rezultatul final.

Momente dificile pentru Larisa Iordache. Se operează pentru a 7-a oară

Larisa Iordache a suferit o accidentare cumplită la glezna stângă, înaintea finalei de la bârnă, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Cu toate că a strâns din dinți cât a putut și era gata să intre în concurs chiar și într-un singur picior, la sfatul medicilor și al antrenorilor, Larisa a renunțat până la urmă să mai concureze și a părăsit competiția cu lacrimi în ochi, știind că această accidentare i-a răpit șansa la o medalie olimpică.

În tot acest timp a încercat toate procedurile noninvazive existente, în speranța că va putea să evite operația. Însă singura ei șansă de a se vindeca este intervenția chirurgicală. Așa că și-a luat inima în dinți și a apelat la cei mai buni specialiști din domeniu.

Campioana noastră se află în aceste momente în Viena, la una din clinicile de top, acolo unde va fi operată cât de curând. De pe patul de spital, Larisa și-a făcut timp pentru a posta un scurt mesaj pe rețelele de socializare cu gândurile care îi vin în minte înainte de intervenție.

Sportiva a mărturisit că nu îi este frică de operația în sine, ci de perioada post-operatorie.

Larisa Iordache trece prin momente dificile. Se opereaza pentru a 7-a oara. „Ce urmeaza ma sperie mai tare”

„Ce urmează mă sperie mai tare”

Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e. Pentru mine, azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă.

A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.). Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme”, e mesajul Larisei Iordache, pe contul personal de Facebook.

Pentru cea mai bună gimnastă a României la ora actuală, anul 2021 a fost unul extrem de dificil. Accidentările, pierdrea mamei și ratarea finalei de la bârnă la Jocurile Olimpice sunt doar câteva dintre momentele grele prin care a trecut sportiva în acest an.

Recent, ea a povestit că pentru a trece mai ușor peste momentele dificile a apelat la serviciile unui psihoterapeut.

Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta. Făcând terapie am învățat să mă accept pe mine, chiar și când nu sunt bine. Pentru că nu suportam acel lucru și intram într-o pasă foarte proastă a mea. Și mă duceam undeva foarte jos și nu mai puteam să mă ridic” a povestit Larisa Iordache, gimnastă medaliată cu aur la 6 ediții ale Campionatelor Europene de Gimnastică.

Urmăriți Impact.ro și pe