Larisa Iordache, primele dezvăluiri despre noul iubit. Cum au ajuns împreună. „Asta mi-a plăcut la el”

Stan Filon, Cosmin Chelu 31.03.2023, 12:01

Larisa Iordache a făcut primele dezvăluiri despre noul iubit! Fosta gimnastă a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro exact cum și-a întâlnit noul partener și cum a reușit acesta să o cucerească. În prezent spune că iubește și este iubită.

Larisa Iordache, primele dezvăluiri despre noul iubit

Larisa Iordache este în al nouălea cer! Iubește și este iubită, iar asta o face să privească cu speranță spre viitor. Sportiva Larisa Iordache este un nume cu greutate în gimnastica din România. A reprezentat țara noastră la cel mai înalt nivel și se pare c a venit momentul să fie, în sfârșit fericită. Dacă pe plan sportiv i-au ieșit cam toate planurile pe care și le-a pus în gând, se pare că este pe drumul cel bun și în ceea ce privește viața personală. S-a îndrăgostit nebunește de un tânăr sportiv și recunoaște că este foarte fericită.

„Sunt bine, sunt fericită, sunt liniștită. Este alături de mine, este exact ceea ce căutam. Este un om foarte bun, este un om pe placul meu. Îmi place că ne susținem reciproc și comunicăm foarte bine. Asta contează atât pentru mine, cât și pentru el. Ne este mult mai ușor să trecem prin viață, cred că asta ajută foarte mult într-o relație, trebuie să susții persoana de lângă tine, să o accepți așa cum este. Desigur, în momentul în care nu îți place ceva, să îi spui. Noi asta am discutat de la început și funcționează foarte bine”, a declarat Larisa Iordache pentru EGO.ro.

Larisa Iordache, primele dezvaluiri despre noul iubit
Larisa Iordache, primele dezvaluiri despre noul iubit

Ce calități are iubitul Larisei Iordache

Larisa Iordache a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul de lângă ea, pe care chiar le-a descoperit la noul său iubit.

„Răbdare, în primul rând. Sinceritate și susținere. Sunt trei calități pe care cred că fiecare om, bărbat sau femeie, ar trebui să le aibă. În momentul în care începi o relație, după o perioadă de timp în care ai fost singur, este clar că este destul de greu să te adaptezi la un stil de viață în doi. Mie mi-a fost foarte dificil pentru că mi-a fost și foarte greu să îmi deschid sufletul. Pur și simplu trebuie găsești pe cineva care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile pe care vrei să le faci și să fie acolo când ai nevoie. Oricum, înțelegerea trebuie să existe”, a mai declarat fosta sportivă.

Implicat în lumea sportului

Momentan, Larisa Iordache nu a dezvăluit identitatea noului său iubit, ci doar faptu că face parte din lumea sportului. Susține că nu se ascund deloc. Ies împreună în oraș și se comportă ca un cuplu normal.

„Nu ne ascundem, asta nu înțelege lumea. Chiar dacă nu am dat detalii și nu am spus cine este, nu ne ascundem absolut deloc, ne comportăm ca doi oameni normali. Mergem în locuri ca un cuplu, așa cum suntem. Mergem și mâncăm împreună, facem lucruri împreună, ne susținem, suntem unul lângă celălalt. Am discutat despre asta. În momentul în care vom vrea să postăm o poză împreună, va fi fi o poză postată de noi, cu siguranță. În momentul în care ești într-o relație și mai ales fiind persoană publică, toată lumea își dă cu părerea. Oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare om face alegeri în viața lui, indiferent de situație, indiferent de cine este, cum este, ce face. Trebuie să înțeleagă povestea din spate, dacă vor să facă asta. Dacă nu, să comenteze, sunt liberi să își exprime opinia. Noi am încercat să o luăm ușor. I-am spus că este foarte important ca noi să simțim unul față de altul lucruri, să avem sentimente, iar, ulterior, când suntem pregătiți amândoi, desigur, nu doar eu, căci nu sunt doar eu într-o relație, atunci să fim bine și să ne asumăm, indiferent de părerea oamenilor. Bine, în ultima perioadă îmi fac alegerile și cui îi convine, bine, cui nu, îmi pare rău, înseamnă că nu îmi dorește binele. Până la urma urmei, fiecare dintre noi facem lucrurile acestea.

Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el. Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens. Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...