Larisa Iordache a vorbit despre problemele ei de sănătate. Ce se întâmplă cu gimnasta de aur

Madlen Moraru 17.06.2020, 19:28
Larisa Iordache a vorbit despre problemele ei de sănătate. Ce se întâmplă cu gimnasta de aur

Larisa Iordache a dat detalii despre problemele ei de sănătate. Gimnasta de aur a întâmpinat de curând mai multe dificultăți și în plan sentimental. Tânăra a fost părăsită de logodnicul ei și astfel a marcat o nouă decepție în dragoste.

Larisa Iordache a vorbit despre problemele ei de sănătate

De această dată Larisa Iordache a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Sportiva are vârsta de 23 de ani și este o fostă medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică. Tânăra și-a luat concediu încă din luna aprilie din acest an, acuzând o accidentare mai veche pe care o avea în zona tendonului lui Ahile.

Larisa Iordache a vorbit despre problemele ei de sănătate. Ce se întâmplă cu gimnasta de aur
Gimnasta Larisa Iordache a dezvăluit de ce probleme de sănătate suferă

Ce se întâmplă cu gimnasta de aur

Larisa Iordache este una dintre gimnastele renumite de la noi și s-a bucurat în trecut de o performanță uluitoare. Totuși, pentru că în spatele tuturor reușitelor sale au stat zeci, poate chiar sute de ore de muncă, acest efort uriaș se resimte în prezent. Sportiva are nevoie de ceva mai multă odihnă, dar și anumite îngrijiri și din pricina masei musculare.

Larisa a oferit toate aceste detalii de curând și în mod curent își ține fanii la curent cu activitățile cotidiene și prin intermediul rețelelor sociale. Ea s-a accidentat chiar la început de pandemie și a trebuit o perioadă să stea pe tușă, fiindu-i interzis să se mai forțeze prin exerciții. Sportiva a reușit să se refacă în perioada în care a stat acasă și a profitat din plin de momentele de pauză. Pentru că a revenit de o perioadă și în sala de sport, de aproximativ o lună de zile, aceasta a demonstrat că se simte mult mai bine.

”Sunt bine. Mai am puțin de recuperat din masa musculară, dar totul este bine. Am făcut câteva teste. Au ieșit foarte foarte bine, dar mai trebuie lucrat”, a povestit Larisa Iordache în timpul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.