EXCLUSIV

Larisa Drăgulescu, una dintre cele mai provocatoare românce, despre bărbaţii din România. „Au o imaginație foarte bogată” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 20.05.2022, 17:25

Larisa Drăgulescu, 37 de ani, crede că știe destul de bine cum să se descurce cu sexul opus, dată fiind experiența dobândită ca „escortă” în Germania sau filmele video pe care le postează pe o anume patformă online cu postări pentru adulți.

Larisa Drăgulescu: „Nu mai pot fi cucerită”

„Am primit la viața mea sute de mesaje cu un anume conținut. Irelevante toate! Cei mai mulți dintre bărbați nu realizează că imaginația nu te duce întotdeauna atât de departe pe cât ai vrea.

Desigur, una e să vrei, să visezi, alta să și poți! Cei mai mulți dintre ei uită sau pur și simplu nu realizează că au de-a face cu tot felul de ispite cărora le poți cădea ușor pradă.

Chestia asta e valabilă și pentru noi, femeile! Eu, spre exemplu, nu mai pot fi cucerită. Am experiența necesară pentru asta, am trecut prin multe povești de viață, dar am și un anume statut! Personal nu mai pot fi cucerită, fiindcă inima mea este dăruită deja unui bărbat”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru impact.ro.

Ea adaugă și o constatare proprie, ușor amuzantă: „Bărbații din România au o imaginație foarte bogată atunci când vine vorba despre sexul opus.

Însă greșeala lor constă în faptul că își închipuie că pot schimba lucrurile doar din vorbe. Pentru mine, vremea în care ieșeam cu puștii întâlniți pe Internet a trecut!”.

Larisa şi Marian Drăgulescu
Larisa şi Marian Drăgulescu

Îi ține pumnii fostului soț, prezent la Survivor

Larisa Drăgulescu mai spune și că meseria sa i-a permis o anume independență față de orice bărbat, iar chestia asta nu e chiar de lepădat.

„În prezent, sunt o femeie independentă care își permită să facă destul lucruri în viața sa, unele chiar exotice.

Nu stau după câștigurile niciunui bărbat. Mi-ar plăcea, spre exemplu, ca fostul meu soț, Marian Drăgulescu, să câștige potul cel mare la emisiunea Survivor.

Mă aștept ca calitățile lui de sportive de performanță să-l ajute să ajungă în fazele finale ale întrecerii și-i țin pumnii. 100.000 de euro, cât am înțeles că e premiul, nu e o sumă de ignorat!

Personal, sunt alături de el, în primul rând fiindcă mă uit la emisiune, când ajung, pentru a-i urmări șansele. Însă nu fac asta pentru că aș avea nevoie de banii lui, într-un fel sau altul”, încearcă ea o explicație a „independenței” sale financiare.

Ce îi va propune lui Marian Drăgulescu după întoarcerea de la Survivor

Tot ea recunoaște însă că nu ar spune nu unei eventuale execursii de familie, cu Marian Drăgulescu și copiii lor, dacă fostul ei soț, la întoarcerea din Republica Dominicană, îi va propune așa ceva.

„Dacă va dori să meargă cu copiii undeva și să mă invite și pe mine, nu voi spune nu. Am mai fost împreună, ca un fel de familie! Dar asta nu înseamnă că depind de vreun bărbat sau altul!

Rămâne doar la latitudinea sa dacă va dori să se relaxeze alături de noi după emisiune sau poate doar împreună cu copiii săi”, a sunat avertismentul aceleiași vedete care a făcut furori cu fotografiile sale provocatoare.

Fosta jumătate a lui Marian Drăgulescu a anunțat că și-a redeschis o nouă pagină personală pe Instagram, după ce precedenta i-a fost închisă din pricina fotografiilor îndrăznețe publicate, variantă pe care ea o contrazice.

Urmăriți Impact.ro și pe