La Reghin, un copil a murit în urma unui incendiu. Fratele și bunicul său sunt în stare gravă

Mihnea Tălău 22.09.2022, 09:06
La Reghin, un copil a murit în urma unui incendiu. Fratele și bunicul său sunt în stare gravă

Un copil în vârstă de 7 ani a murit, iar fratele lui de 10 ani, și bunicul lor de 65 de ani se află în comă la spital, după ce casa din orașul Reghin, în care locuiau, a fost cuprinsă de flăcări. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor celor doi de supravieţuire.

Vecinii au încercat să intervină

Din primele informații, familia se încălzea la un reşou, care, cel mai probabil, s-a supraîncălzit.

Alarma s-a dat în toiul nopții. Vecinii au fost cei care au observat focul și au realizat repede că situația este dramatică. Imediat au chemat ajutoare. Însă, până au ajuns pompierii au încercat să-i scoată ei din casă pe copii şi pe bunicul lor, numai că din cauza flăcărilor nu s-au putut apropia însă prea mult. Cei doi copii și bunicul lor au fost scoși din mijlocul incendiului de către pompieri.

 „Un incendiu la o casă în urma cărora a rezultat trei victime, doi copii și un adult, suprafața afectată este de 150 de mp, intervenția se desfășoară greu din cauza acoperișului de tablă incendiul manifestând se între acoperiș și tavan”, a declarat Todoran Alin, șef garda intervenție detașamentul Reghin.

Incendiu devastator in Babadag

Un băiat de șapte ani și-a pierdut viața în incendiu

Cu toate că băiatul de șapte ani a fost resuscitat de medicii sosiți la fața locului, acesta nu a mai putut fi salvat. Fratele lui și bunicul lor au ajuns la spital în stare foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

„Un copil de zece ani și un domn de 65 de ani rudă cu copilul sunt în comă, cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon sunt puse pe aparte de ventilație”, a declarat Emilia Turucz, medic specialist UPU SMURD, potrivit punctul.ro.

În curtea în care a izbucnit incendiul locuiesc alte 12 familii, ale căror case au fost de asemenea afectate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...