La nunta lui George Simion, ca la Untold. Spectacolul pregătit de politician pentru invitații săi, ce atracții fabuloase îi așteaptă la Măciuca

Ioana Bucur 25.08.2022, 16:56
La nunta lui George Simion, ca la Untold. Spectacolul pregătit de politician pentru invitații săi, ce atracții fabuloase îi așteaptă la Măciuca

A început numărătoarea inversă până la cel mai emoționant moment din viața politicianului. La nunta lui George Simion va fi la ca Untold. Invitații vor avea parte de surpriză după surpriză, atmosfera amintind de cele mai cunoscute festivaluri de la noi din țară. Mirele și mireasa au pregătit un adevărat spectacol pentru cei care le vor fi alături când vor deveni soț și soție. Printre atracțiile fabuloase se numără și plimbări cu balonul cu aer cald.

Nunta lui George Simion va fi ca un festival

O nuntă ca un festival. Mai sunt doar câteva ore până când George Simion și logodnica sa vor spune marele DA. Evenimentul se va întinde pe două zile, mirii punând la punct un desfășurător al activităților și surprizelor ce îi așteaptă pe cei care le vor fi alături în aceste momente emoționante.

Vineri, pe 26 august, se vor pune la punct ultimele detalii, se va pregăti zona de foodcourt și se vor face sarmalele. La ora 16:00, mirii vor merge la Primăria Măciuca unde va avea loc cununia civilă.

Adevăratul spectacol va începe de duminică. Participanții vor ajunge la locație începând cu ora șapte dimineața. La prânz, în jurul orei 12:00, va avea loc cununia religioasă, într-o bisericuță de lemn.

Nunta lui George Simion va fi încheiată cu un foc de artificii, programat pentru ora 23:00.

La nunta lui George Simion, ca la Untold. Spectacolul pregatit de politician pentru invitatii sai, ce atractii fabuloase ii asteapta la Maciuca

Invitații pot face plimbări cu balonul cu aer cald

În afară de șansa de a fi alături cuplului în primele momente ca soț și soție, invitații vor avea parte de o serie de surprize și activități fabuloase:

  • Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
  • Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului
  • Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii
  • Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea

La capitolul mâncare, nuntașii se vor putea delecta cu preparate speciale și băuturi într-o zonă special amenajată. Meniul include tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

Participanții trebuie să țină cont de faptul că accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate. Recomandarea organizatorilor este ca oamenii să intre din timp în posesia brățărilor de acces pentru evitarea aglomerației.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...