La mulți ani 2023. Felicitări, colaje și urări pentru Anul Nou

Redacția IMPACT, Iancu Andreea 31.12.2022, 07:00

Revelionul se apropie și nu poate fi lăsat să treacă fără a le trimite celor dragi mesaje frumoase, cu care să îi faceți să zâmbească și să înceapă noul an cu bucurie. Ca să nu dați greș, puteți alege dintre cele câteva felicitări, colaje și urări pentru Anul Nou din acest articol.

Felicitări și colaje pentru Revelion

În cazul în care nu doriți să trimiteți un simplu mesaj de „La mulți ani” de acest Revelion către prieteni, rude, colegi sau alte persoane, dar nu aveți inspirație sau suficient timp pentru a scrie unul potrivit, puteți alege dintre variantele de mai jos. De asemenea, puteți alege unul dintre colajele cu urări de Anul Nou din galeria foto de mai sus.

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!”, „La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”,

„La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți şi… Sus paharul!”, sau „Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”.

La mulți ani 2023. Felicitări, colaje și urări pentru Anul Nou
Artificii de Revelion. Foto: unsplash.com

Alte mesaje de Revelion

Alte variante de mesaje frumoase pe care le puteți trimite apropiaților cu ocazia acestui Revelion, pe care aceștia să le citească cu plăcere, sunt:

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2023!”,

„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani” sau

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!”.

Urări pentru familie de Anul Nou 2023

Totodată, pentru că scrierea unor mesaje pentru familie de Anul Nou 2023 sau cu orice altă ocazie poate fi dificilă, din cauza încărcăturii emoționale ce poate fi copleșitoare, puteți alege una dintre variantele de mai jos.

„La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!”,

„Familia este darul cel mai minunat pe care l-am primit. Fie ca noul an să fie de neuitat alături de familia mea! La mulţi ani!”.

Pentru părinți, în mod deosebit, puteți alege una dintre urările de Anul Nou de mai jos, cu care îi veți face garantat să zâmbească la trecerea dintre ani.

„Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi şi să aveţi parte de o sănătate de fier! Vă mulţumesc pentru că m-aţi îndrumat să devin o persoană mai bună. La mulţi ani!” sau

„Vă mulţumesc pentru că sunteţi cei mai buni părinţi din lume şi pentru că m-aţi îndrumat şi m-aţi iubit în fiecare zi. Vă doresc sănătate şi fericire şi sper ca Noul An să vă aducă toate lucrurile bune pe care le meritați! La mulți ani!”.

Urmăriți Impact.ro și pe