La cine a fugit Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink. Au petrecut împreună, românca e mai fericită ca niciodată

Stan Filon 02.08.2021, 11:34

Monica Gabor nu a stat să plângă prea mult după despărțirea de milionarul chinez cunoscut drept Mr Pink! Frumoasa româncă a lăsat totul în urmă, și-a șters lacrimile și a părăsit Statele Unite ale Americii, locul unde a cunoscut faima, dar și locul plin de amintiri neplăcute!

La cine a fugit Monica Gabor după despărțirea de Mr. Pink

Frumoasa Monica Gabor a plecat din America, la sora sa, în Dubai. Cum poate să uite o iubire neîmpărtășită decât prin petreceri care țin până dimineața?! Românca a fost surprinsă la un restaurant din Dubai, alături de sora sa mai mică, Ramona. Dubaiul se știe că este plin de milionari, iar Monica Gabor nu este exclus să apară foarte curând la brațul unui alt bărbat potent financiar. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu detalii strălucitoare, Monica Gabor a fost surprinsă în restaurantul din Trade CentreDIFC – Dubai.

Fosta scorpie de la Izvorani s-a machiat foarte discret și a zâmbit mai toată seara. Vedeta a postat imaginea pe Instagram, acolo unde este foarte activă în ultima perioadă, mai ales de când s-a despărțit de milionarul chinez. În fotografia făcută chiar de sora ei Ramona, Monica ține în mână un pahar de șampanie, iar pe masă are un preparat special din pește.

La cine a fugit Monica Gabor dupa despartirea de Mr. Pink
La cine a fugit Monica Gabor dupa despartirea de Mr. Pink

A șters toate amintirile cu Mr Pink

Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink după o relație de 10 ani, însă motivul nu este cunoscut. Frumoasa româncă a plecat în vacanță în Grecia, apoi s-a oprit la sora sa, în Dubai. Înainte de a pleca în vacanță, Monica Gabor a șters toate fotografiile pe care le avea cu Mr Pink pe rețelele de socializare, semn cănici nu se gândește la o eventuală împăcare.

Faptul că nu s-a întors în America a fost confirmat de un apropiat al său. ”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații. Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut, la vremea respectivă, și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi și al americanului Mr. Pink, pentru Playtech.

Ceea ce nu se știe este soarta Irinucăi, fiica Minicăi Gabor și a lui irinel Columbeanu. Fetița locuia cu mama sa în America, însă nu se știe unde se află ea acum. Nici Irinel Columbeanu nu știe exact ce se întâmplă cu fiica sa, iaracest lucru îl neliniștește, după cum ne-a declarat.

“Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine! Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița.

Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală”, a spus Irinel Columbeanu, pentru redacția Playtech-Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...