La ce preţuri s-au vândut maşinile lui Gheorghe Dincă. Sumele sunt neaşteptate

Nicu Stan 27.12.2021, 17:28
La ce preţuri s-au vândut maşinile lui Gheorghe Dincă. Sumele sunt neaşteptate

S-a aflat la ce preţuri s-au vândut maşinile lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspect de cele două crime oribile din Caracal, care au zguduit România. Mașinile monstrului din Caracal au fost vândute la niște prețuri neaşteptate. Cele două mașini care i-au aparținut lui Gheorghe Dincă, precum și zeci de tone de fier colectat din curtea casei sale au fost comercializate la licitație.

Pe câți bani s-au vândut maşinile lui Gheorghe Dincă. Ce s-a mai vândut din averea monstrului de la Caracal

Autoritățile din România au hotărât să valorifice bunurile care i-au aparținut lui Gheorghe Dincă, în dosarul Caracal, în contextul în care o instanță a decis ca obiectele care au legătură directă cu ancheta să nu fie încă scoase la licitație.

În acest fel, două autoturisme stricate care zăceau în curtea casei lui Gheorghe Dincă au fost comercializate încă de anul trecut și la fel s-a întâmplat și cu aproape 30 de tone de fier vechi aflate în posesia principalului suspect în cazul dispariției celor două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Masina cu care a rapit fetele, inca sub sechestru
Masina cu care a rapit fetele, inca sub sechestru

Date din dosarul caracal

”Constată că au fost valorificate anticipat aşa cum s-a dispus prin Ordonanţa din 11.11.2019 (filele 86 – 89 vol. XXXIX UP):

– Cantitatea de material feros aflată în curtea locuinţei inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv cantitatea faptică de 29.130 kg, conform procesului verbal de predare a bunurilor valorificate şi certificatului de adjudecare pentru bunuri mobile din 27.07.2020 (filele 2 – 9 vol. II dosar fond), incluzând şi autoturism marca Ford înmatriculat OT 02 EBZ, nefuncţional, an de înmatriculare 1998, conform adresei nr. 1645044/20.01.2020 emisă de ANABI (fila 20 vol. I dosar fond), cu suma de 15.584,55 lei depusă în contul IBAN RO38BACX…

– Autoturism marca Fiat Ducato, înmatriculat OT 05 SGD, serie șasiu ZFA3000005508573, an fabricație 1998, cu suma de 2461 lei, depusă în contul IBAN RO38BACX…, conform procesului verbal de predare a bunurilor valorificate şi certificatului de adjudecare pentru bunuri mobile din 21.12.2020 (fila 24- 29 vol. III dosar fond)”, se arată în dosar.

Mașina cu care Gheorghe Dincă le-ar fi răpit pe fete, sub sechestru

Încă două mașini aflate în stare de funcționare: un autoturism marca Renault Megane, cu numărul de înmatriculare OT 48 WYW serie şasiu VF1KM1… (despre care se crede că Gheorghe Dincă le-ar fi răpit pe Alexandra și pe Luiza Melencu) și un Fiat Ducato, înmatriculat BH 16 TDR, serie șasiu ZFA2300…, an fabricație 1996 – sunt încă sub sechestru.

Și aceste două mașini fuseseră scoase la licitație însă familiile victimelor s-au opus, acuzând că se încearcă astfel mușamalizarea dosarului.

Casa lui Gheorghe Dincă, sub sechestru

În plus, Gheorghe Dincă are sechestru pe un cont deschis la bancă și asupra sumei de 1.775 de lei pe care polițiștii au ridicat-o din locuința lui. De asemenea, casa și curtea lui Gheorghe Dincă, în suprafață de 1.184 metri pătrați au ajuns și ele sub sechestru asigurator, la fel ca și un teren de 463 de metri pătrați amplasat în afara proprietății la care monstrul din Caracal locuia.

Urmăriți Impact.ro și pe