La ce oră se închid magazinele Mega Image în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile când sunt valabile noile restricții. Programul complet de funcționare

Daria Petrescu 25.10.2021, 09:52
La ce oră se închid magazinele Mega Image în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile când sunt valabile noile restricții. Programul complet de funcționare

Vineri, 22 octombrie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, hotărârea privind stabilirea restricțiilor care vor fi impuse pentru a limita răspândirea COVID-19. Astfel că, pentru  periodă de 30 de zile, începând cu 25 octombrie, oamenii trebuie să respecte noile reguli. Și în privința supermarketurilor din Capitală și alte orașe, situația se va schimba. La ce oră se închid magazinele Mega Image în weekend și în cursul săptămânii pe durata celor 30 zile când sunt valabile noile restricții.

La ce oră se închid magazinele Mega Image în weekend și în cursul săptămânii, în următoarele 30 de zile

Magazinele se vor închide de la ora 21.00, iar accesul în centrele comerciale este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Aceasta este una dintre cele mai importante reguli pe care oamenii trebuie să o respecte în următoarele 30 de zile.

Mega Image vine cu un mesaj pentru toți clienții, în plină pandemie de coronavirus

„Pentru mai multă siguranță în magazine, am luat măsuri suplimentare de prevenție: un nou program de funcționare în toate magazinele noastre, atât Mega Image, cât și Shop&Go (puteți verifica programul fiecărui magazin aici).

Acest program ne va permite să pregătim mai bine magazinul înainte de deschidere, pentru dezinfectare, igienizare și pentru aprovizionare.
Mai mult, dacă va fi necesar, pentru a evita aglomerarea, vom permite accesul unui număr limitat de persoane. Echipele din magazin vor coordona direct toate aceste acțiuni. Le mulțumim încă o dată pentru eforturile uriașe din această perioadă!

Dezinfectăm și igienizăm din oră în oră toate suprafețele și obiectele comune din magazine care sunt folosite foarte des. Din grijă pentru fiecare, vă recomandăm după ce faceți cumpărăturile utilizarea gelului dezinfectant disponibil gratuit în fiecare magazin.

 

În același timp, toți colegii noștri din magazine au acces gratuit la soluții de dezinfectare.
Pentru a evita mai mult contactul direct cu obiecte sau între persoane în magazine, vă recomandăm să păstrați o distanță de cel puțin un metru față de persoanele din apropiere și să folosiți mai des plata cu cardul bancar sau cu telefonul.

E important să nu aglomerăm magazinele în această perioadă, prin urmare vă sfătuim să desemnați doar o persoană din familie să facă cumpărăturile.

Pentru că trecem printr-o perioadă cu o cerere mult mai mare, vă rugăm să cumpărați doar cantitatea de produse de care aveți nevoie pentru a nu provoca un dezechilibru în modul normal de funcționare, de la întârzieri în readucerea produselor la raft, la clienți care nu mai au acces la anumite produse. Vă asigurăm că stocurile de produse sunt suficiente și facem aprovizionarea continuu în magazine”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Mega Image.

Programul de funcționare al magazinelor Mega Image și Shop&Go se modifică

-În localitățiile în care incidența este mai mică de 6 la 1,000 de locuitori programul magazinelor Mega Image rămâne neschimbat.

-În localitățiile în care incidența este între 6 și 7,5 la 1,000 locuitori, magazinele noastre vor fi deschise până la ora 21:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

-În localitățiile în care incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, magazinele noastre vor fi deschise până la ora 21:00 în fiecare zi, de luni până duminică.

În Capitală, din 25 octombrie, toate magazinele și centrele comerciale vor avea program până la ora 21.00.

 

Urmăriți Impact.ro și pe