La ce foloseşte, de fapt, bucata de plastic din cutia de pizza. Abia acum s-a aflat adevărata utilitate, e genial

Iancu Andreea, Anca Manolica 19.01.2022, 14:54
La ce foloseşte, de fapt, bucata de plastic din cutia de pizza. Abia acum s-a aflat adevărata utilitate, e genial

Cu siguranță ai observat că în unele cutii de pizza ți se livrează și un accesoriu aparent bizar, pe care puțini știu să îl folosească. Bucata de plastic din cutia de pizza este, de fapt, extrem de utilă. În timp ce mulți consideră că aceasta împiedică pizza să se lipească de capacul cutiei de carton, doar câțiva au descoperit care este utilitatea sa reală. Trucul este absolut genial.

Cum se folosește bucata de plastic din cutia de pizza. Nu o vei mai arunca de acum încolo

Data viitoare când comanzi pizza acasă ar trebui să acorzi mai multă atenție accesoriului pe care îl include blatul aburind. Dacă și tu te-ai întrebat la ce folosește bucata de plastic din cutia de pizza, ei bine, ar trebui să știi că aceasta nu este pusă acolo din greșeală. Obiectul mic, alb, din plastic, regăsit în multe cutii de pizza, are un scop precis. Puțini o știu, însă un clip devenit viral pe TikTok dezvăluie care este rolul său.

Mulți se grăbesc să arunce la coșul de gunoi bucata de plastic din pizza, considerând-o inutilă. Cu toate acestea, „măsuța” albă are mai multe utilizări. În primul rând, aceasta ajută ca blatul de pizza să nu se lipească pe interior de capacul cutiei. Acest lucru este util mai ales atunci când avem o livrare cu mai multe cutii suprapuse. Totodată, accesoriul de plastic este folositor și în momentul în care începi să savurezi conținutul cutiei de pizza.

La ce folosește bucata de plastic din cutia de pizza
Iubitorii de pizza vor aprecia de acum încolo accesoriul din plastic

„Pizza saver-ul” sau „Spațiatorul”. Cum se folosește accesoriul din cutia de pizza

După ce te-ai așezat la masă pentru a te bucura de blatul aromat și proaspăt scos din cuptor, trebuie să știi că bucata de plastic din centru este extrem de utilă. Într-un filmuleț de pe TikTok, un utilizator face o demonstrație simplă, prin care dezvăluie ce rol are „măsuța” din pizza. Acesta este denumit „Spațiator” sau ”Pizza saver” pentru că te ajută să separi feliile de pizza.

Iubitorii acestui preparat delicios se confruntă adesea cu probleme când vine vorba de ruperea în bucăți a feliilor de pizza. Chiar dacă acestea sunt tăiate în prealabil, nu sunt desprinse suficient. Aici intervine micul accesoriu, care te ajută să nu te murdărești foarte tare pe mâini în timp ce împarți pizza. Metoda este una simplă și igienică, astfel că nu e nevoie să atingi feliile vecine pentru a servi bucata ta de pizza. Iată în clipul de câteva secunde cum ar trebui să procedezi data viitoare.

@eatmorebmore ? hack! #foryourpizza? #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods ♬ Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) – Coolio

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...