La ce facultate s-a înscris Magda Catone. Este studentă la 63 de ani

Badea Violeta 19.04.2022, 19:02

Magda Catone este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră. Aceasta are o carieră impresionantă în industria filmului, însă soția regretatului actor Șerban Ionescu nu doreste să se oprească aici. Cunoscuta actriță a decis să-și urmeze pasiunea pe care o avea încă din copilărie, așa că s-a înscris, din nou, la facultate. Iată ce studiază actrița!

Magda Catone s-a înscris la facultate la 63 de ani

Magda Catone nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. După ce a cunoscut succesul în cinematografie, partenera regretatului actor Șerban Ionescu vrea să-și urmeze pasiunea pe care o avea încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a anunțat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că s-a înscris la facultatea de Teologie.

Astfel, artista s-a întors pe băncile școlii, fiind extrem de fericită că va respecta această tradiție care se trage din familie. Aceasta este foarte entuziasmată de noua provocare și spune că își dorește să dea chiar și la masterat.

„Sunt studentă în anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de când eram copil, și am reușit abia acum să mi-o îndeplinesc. Faci doi ani, trei cu licență, dar eu voi da și masteratul.” a declarat Magda Catone.

Magda Catone s-a inscris la Facultatea de Teologie

Magda Catone, despre o eventuală apariție pe scenă, alături de fiul ei

Magda Catone a fost căsătorită mulți ani cu regretatul actor Șerban Ionescu, iar cei doi au împreună și un băiat pe nume Carol, în vârstă de 25 de ani.

Acesta pare să le calce pe urme părinților săi, fiind student la actorie. Cu toate astea, celebra actriță exclude posibilitatea de a apărea alături de fiul ei pe scenă.

„E reticent la astfel de colaborări, nu-și dorește. Nici eu nu sunt mare fan. A mai făcut colega mea Maia Morgenstein, sunt oameni care și promovează familia, foarte frumos, dar nu e cazul meu. Eu nu am reușit să trec de această barieră impusă de el.”, a spus Magda Catone.

„Mă gândesc la el”

În curând se va împlini un deceniu de la moartea actorului Șerban Ionescu. Acesta a încetat din viaţă la vârsta de 62 de ani, din cauza unei boli incurabile. Înainte de a deceda, actorul era în relații tensionate cu Magda Catone. Chiar și așa, actrița a declarat că se gândește la el.

„Mă gândesc la el. De visat nu prea-l visez, dar acum mă preocup să capăt de la Primăria Capitalei ultima semnătură de la primar cu numirea piațetei Șerban Ionescu în Cartierul Henri Coandă. Se pare că se va întâmpla foarte curând.

E un cartier care are nume de străzi ale actorilor celebri, ale scriitorilor. Eu am acolo o proprietate pe strada Ion Băieșu, dramaturg, și foarte aproape de mine e strada Iulian Mincu sau strada Silviu Stănculescu, care mi-a fot director la Teatrul de Comedie.

E un cartier cu nume de rezonanță, care cumva face să păstrăm memoria artiștilor mari care ne-au încântat viețile și am crescut cu ei. Li se pune ca o amintire numele unei străzi, ale unei piațete, ale unui bloc, ca să ne mai amintitm cu drag de ei. Sunt niște formalități. Am făcut această cerere acum patru-cinci ani, dar în regimuri diferite.

Apoi a venit și pandemia. Sigur că nu-i așa un nume important să dai numele unui spațiu urbanistic unei străzi, să poarte un nume important. Dar în loc de strada Gunoiului, Gârlei, Râpei e bine să dai numele unui artist care a dovedit în cariera lui că merită să i se respecte memoria”, a mai precizat Magda Catone.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...