La ce echipă va antrena Cosmin Olăroiu. ”E ultimul meci la care asistă din tribună”

Nicu Stan 29.10.2021, 17:47
La ce echipă va antrena Cosmin Olăroiu. ”E ultimul meci la care asistă din tribună”

La ce echipă va antrena Cosmin Olăroiu. Jurnaliștii de la Abu Dhabi Sports Channel au anunțat că celebrul antrenor român a bătut palma cu formația din prima ligă a Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu a bătut palma cu arabii. Ce echipă va antrena tehnicianul român

S-a aflat ce club va antrena Cosmin Olăroiu. Astfel, jurnaliștii arabi au anunțat că antrenorul român deja a bătut palma cu cu o formație din prima ligă a Emiratelor Arabe.

„Al Ahli Shabab – Al Ain e ultimul meci la care Cosmin Olăroiu asistă din tribună, apoi se va prezenta pe banca lui Sharjah Cultural Sports Club”, au anunțat jurnaliștii de la Abu Dhabi Sports Channel.

Cosmin Olaroiu va antrena echipa Al Sharjah
Cosmin Olaroiu va antrena echipa Al Sharjah

Cândar putea debuta Cosmin Olăroiu pe banca lui Al Sharjah

Astfel, Cosmin Olăroiu ar putea debuta pe data de 3 noiembrie pe banca lui Al Sharjah, în meciul împotriva celor de la Al-Wahda. Al Sharjah se află pe locul 5 din 14, cu 13 puncte. Liderul Ligii este Al-Ain, care are 17 puncte.

Cosmin Olăroiu nu se află la prima experiență în zona arabă. Antrenorul român a mai antrenat echipele Al-Hilal, între anii 2007 și 2009, Al-Sadd, între anii 2009-2010, Al Ain, 2011-2013, și Al-Ahli, între anii 2013 și 2017.

Ce fotbaliști celebrii îl așteaptă pe Cosmin Olăroiu

De asemenea, la Al Sharjah joacă Bernard Duarte, fost mijlocaș de la Everton, dar și Caio Lucas, transferat de curând de la Benfica. Porivit Transfermarkt, Al Sharjah are cel mai valoros lot din campionatul arab, cotat la 30,75 milioane de euro.

Pe de altă parte, Naționala României va rămâne fără selecționer în luna noiembrie, după ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022, în contextul în care Mirel Rădoi, în vârstă de 40 de ani și-a anunțat plecarea.

Mirel Rădoi îl propusese pentru națională pe Cosmin Olăroiu

De asemenea, Mirel Rădoi îl propusese pe Cosmin Olăroiu drept înlocuitorul său pe banca tehnică a naționalei, însă se pare ca această variantă a picat.

“În momentul în care eu aș renunța, Olăroiu cred că ar fi cea mai bună variantă pentru naţionala României. Nu neapărat pentru că suntem prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. Discutăm mereu la telefon, nu trebuie să ne întâlnim ca să vorbim. Nu mi-a dat neapărat un sfat.

Mirel Rădoi se sfătuia cu Cosmin Olăroiu

Îmi spune: Eu nu am lucruri concrete să-ți spun pentru că nu știu ce se întâmplă acolo. Poate eu văd un jucător mai bun decât altul, dar tu ești cu ei la antrenament. Vorbim de lucruri generale, ce se poate schimba în dinamica unui joc, în structura unei echipe sau viziunea asupra unei partide”, a declarat Mirel Rădoi.

Urmăriți Impact.ro și pe