La ce boli ești predispus în funcție de zodie. Taurii trebuie să aibă grijă la consumul de alcool

Anca Manolica 30.11.2022, 14:46
La ce boli ești predispus în funcție de zodie. Taurii trebuie să aibă grijă la consumul de alcool

Dacă ai tendința de a te identifica în funcție de semnul tău zodiacal, descoperirea unor lucruri despre potențialele tale riscuri în ceea ce privește starea de sănătate te poate ajuta să fii și conștient de ele pe viitor. Specialiștii avertizează cu privire la riscurile la care putem fi suspuși în funcție de zodie.

La ce boli ești predispus în funcție de zodia ta

Berbec

Competitiv din fire, nativul Berbec va lupta cu absolut orice și oricine atunci când vrea să câștige. Așadar, nu va renunța până în ultima clipă, indiferent de boala care îl va măcina. Vorbim aici despre ulcerul gastric, insuficiența renală, ciroza hepatică.

Taur

Partea intimă și alcoolul aspectele care le plac cel mai mult nativilor din zodia Taur. Pe viitor însă, acest abuz de alcool se va resimți asupra ficatului. Așadar, boli hepatice sau afecțiuni mai grave ale ficatului îl pasc pe Taur.

Gemeni

Fiindcă au tendința de a fi foarte sedentari, acest lucru îi va afecta pe termen lung pe acești nativi. Afecțiunile inimii sunt cele mai frecvente boli cu care ei se pot confrunta. Așadar, puțin mai mult mișcare nu va strica nimănui.

Rac 

Din păcate pentru Raci, impulsivitatea, posesivitatea și agresivitatea le vor da acestor nativi bătăi de cap pe viitor. Boli stomacale cum ar fi ulcerul gastric, sau fdiab sunt cele mai frecvente afecțiuni cu care ei se pot confrunta pe viitor.

Leu

Acești nativi se iubesc pe ei cel mai mult, astfel că va fi un aspect care le va fi reproșat constant, iar presiunea îi va afecta. Din păcate pentru Lei, boli grave cum ar fi cancerul la piele, cancer la sân sau infarct miocardic sunt cele de care s-ar putea lovi în viitor.

Fecioară

Acești nativi iubesc tot ce ține de mâncare. Gurmanzi înrăiți, aceștia vor avea în viitor probleme din această cauză. Pentru că dulciurile sunt slăbiciunea principală, diabetul le va da bătăi de cap.

Balanță

Acești nativi pun totul în balanță, iar atunci când se lovesc de o boală gravă renunță la a mai echilibra ceva. Boli precum cancerul osos, cancer la colon sunt cele cu care Balanțele s-ar putea confrunta de-a lungul timpului.

La ce boli ești predispus în funcție de zodia ta
La ce boli ești predispus în funcție de zodia ta

Scorpion  

Scorpionul iubește cu patimă, iar inima le va da cele mai mari bătăi de cap. Faptul că nu pun prea mult accent pe starea de sănătate și tocmai de aceea vor avea parte de ceva coborâșuri de-a lungul vieții.

Săgetător  

Ar trebui să se odihnească mai mult, pentru că altfel sănătatea le este pusă în pericol. Bolile ficatului vor lovi din plin un Săgetător tocmai din lipsa odihnei și a muncii excesive.

Capricorn

În fuga lor continua după bani și respect, vor uita de starea lor de sănătate și nu pot pune deloc preț pe asta. Diabetul este boala cea mai întâlnită printre Capricorni, dar nici bolile renale, cardiace sau hepatice nu îl vor ocoli.

Vărsător

Firi modeste, acestea se înclină către artă, astfel că vor alege să se izoleze de multe ori. Foarte multe genii au aceasta zodie sau ascendent în ea. Bolile cerebrale sunt cele care i-ar putea afecta pe termen lung.

Pești

Peștii dau dovada de o bunătate rară, astfel că sunt în stare să își rupă pâinea de la gură dacă este nevoie. Boliile renale sunt cele mai dese probleme cu care acești nativi se pot confrunta.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...