La ce a ajuns să facă reclamă Magda Pălimariu, prezentatoarea ”vremii” de la Pro TV

Daria Petrescu 23.06.2021, 08:07
La ce a ajuns să facă reclamă Magda Pălimariu, prezentatoarea ”vremii” de la Pro TV

Magda Pălimariu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de meteo din România. Vedeta de la Pro TV ne spune de mai mult timp,  cum este vremea în țară. La fel ca și în cazul altor vedete de la noi, Magda a intrat în gașca de influenceri și nu ezită să facă reclame la diferire produse, pe contul ei de socializare. Iată la ce a ajuns să facă reclamă Magda Pălimariu, prezentatoarea ”vremii” de la Pro TV

La ce a ajuns să facă reclamă Magda Pălimariu

De-alungul anilor, Magda Pălimariu a fost foarte atentă la aspectul ei fizic. Pe lângă o alimentație sănătoasă și mult sport, prezentatoarea de la Pro TV a apelat și la mici trucuri de înfrumusețare. Astfel că, atunci când a călcat pragul unui salon de înfrumusețare estetică, aceasta nu a ezitat să facă și cunoscut acest lucru, celor care o urmăresc. Dovada stă în cea mai recentă imagine postată de aceasta pe contul de Instagram.

„Prima parte a zilei, mi-am rezervat-o doar pentru mine. In acest loc ma simt “special” :)) #myhappyplace ??‍♀️ #beautyinstitute #feelingspecial #beforework”, a scris Magda Pălimariu în dreptul imaginii de pe contul de Instagram.

Magda Pălimariu a fost căsătorită doau 1 an

Magda Pălimariu a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că a divorțat de cel care îi fusese iubit timp de patru ani. Vedeta a fost căsătorită doar un an, iar în cele din urmă a divorțat în secret. După un timp, Magda a lămurit misterul.

„Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, a declarat la un moment dat Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu arată perfect la aproape 42 de ani

Prezentatoarea TV a moștenit și o genă bună, însă a avut grijă mereu de corpul ei. În urmă cu un an, aceasta a declarat că nu face nimic special pentru a se menține în formă. Mai mult, ea are grijă să aibă o alimentație sănătoasă și corectă.

„Nu fac nimic deosebit, pur și simplu am încercat mereu să am grijă de mine și de sănătatea mea. Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă sau că nu mănânc ceva dulce atunci când mi-e poftă.

Mereu am făcut sport și cred că asta ajută foarte mult. Chiar și în perioada de izolare am făcut exerciții acasă”, a declarat Magda Pălimariu, pentru Libertatea.

În perioada stării de urgență, Magda s-a machiat singură

„De la începutul stării de urgență am preferat să am grijă singură de mine. Pentru că au fost luate măsuri și se lucrează în continuare în siguranță la make-up și hair, am preferat să mă ocup, pentru o perioadă, singură.

Mă machiez singură, dar la coafat… nu îmi reușește întotdeauna, așa că am preferat să mai port și peruci. Putem spune și că i-am oferit părului câteva săptămâni de respiro”, a mai povestit Pălimariu pentru sursa citată.

 

Urmăriți Impact.ro și pe