La 50 de ani, Loredana Groza arată fabulos! A atras toate privirile, când și-a făcut apariția pe plajă. Foto

Diana Dumitrache 02.08.2020, 09:38

Are o carieră de invidiat, o familie frumoasă şi sute de mii de admiratori. Loredana Groza, căci despre ea este vorba, a atras toate privirile la plajă.

La cei 50 de ani ai săi, Loredana arată demenţial

Când spui “Loredana Groza” spui talent, voce şi apariţii extravagante. De curând, jurata de la “X Factor” s-a fotografiat extrem de sexy în vacanţă. Blondina este îmbrăcată într-un costum de baie verde care îi pune formele în evidenţă. Deşi şi-a obişnuit fanii cu imagini care mai de care mai senzuale, cântăreaţa s-a întrecut pe sine de data aceasta.

La cei 50 de ani pe care îi are, Loredana arată fabulos. Artista merge des la sala de fitness, iar asta se vede din ultimele fotografii postate. Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pentru corpul de invidiat.

La 50 de ani, Loredana Groza arată fabulos! A atras toate privirile, când și-a făcut apariția pe plajă. Foto
La 50 de ani, Loredana Groza arată fabulos! A atras toate privirile, când și-a făcut apariția pe plajă. Foto

“Fără să fiu nesimţit sau catalogat altfel dar, cum se spune prin cartier, eşti bunăciune rău”. “O doamnă superbă”. “Eşti diva mea preferată”. “Arăţi cu 20 de ani mai tânără”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Aceştia, însă, au observat de-a lungul timpului şi nişte schimbări în ceea ce o priveşte pe vedetă. Deşi nu a recunoscut niciodată că a apelat la intervenţii estetice, acestea sunt vizibile.

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune TV.

Loredana a renunţat la “Vocea României” şi a venit la “X Factor”

A renunțat la scaunul de jurat la ”Vocea României”, a trecut în echipa de la ”Next Star”, iar acum Loredana este jurat la „X Factor”, emisiunea de talente de la Antena 1.

Juriul noului sezon X Factor este compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei. Răzvan și Dani se întorc la cârma competiției, înlocuindu-i pe Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...