La 17 ani este suspect în 50 de dosare penale. Cum a reușit un tânăr din Țăndărei să scape de arest

Daniela Alexandru 02.06.2021, 15:41
La 17 ani este suspect în 50 de dosare penale. Cum a reușit un tânăr din Țăndărei să scape de arest

Cum a reușit un tânăr din Țăndărei să scape de arest. Caz incredibil la Țăndărei, unde un adolescent a fost lăsat liber, deși este inculpat în 50 de dosare penale. Mai mult, tânărul a și fugit din secția de poliție, la începutul lunii mai, profitând de lipsa de atenție a polițiștilor. După mai multe săptămâni, oamenii legii au reușit să-l identific pe fugar și l-au arestat pentru 24 de ore, dar procurorii nu l-au considerat pericol public și l-au lăsat în libertate.

Cum a reușit un tânăr din Țăndărei să scape de arest

Nici mai mult, nici mai puțin de 50 de dosare penale. Este recordul personal al unui adolescent de etnie romă din Țăndărei, care este acuzat de furt și furt calificat. Deși polițiștii din Țăndărei au propus arestarea pentru 30 de zile a tânărului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești au decis că arestul „nu se impune”, așa că l-au lăsat în libertate, probabil pentru a-și depăși recordul de dosare în care este acuzat.

În plus, același infractor era căutat de autoritățile judiciare locale de la începutul lunii mai după ce a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei în timp ce aștepta să fie audiat. După ce l-au căutat mai bine de două săptămâni, polițiștii au reușit să-l identifice în ziua de sâmbătă, 29 mai, pe o stradă din oraș.

La 17 ani este suspect in 50 de dosare penale
La 17 ani, suspect in 50 de dosare penale

Suspectul la care se face referire a fost descoperit de polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Orașului Țăndărei, în timpul unei misiuni de patrulare pe străzile din oraș, susțin reprezentanții Biroului de Presă al Poliției Orașului Țăndărei.

Imediat ce l-au găsit, oamenii legii l-au introdus în Centrul de Arest și Reținere al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, iar luând în considerare numeroasele fapte pentru care este cercetat, polițiștii au demarat procedurile pentru a solicita procurorilor emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Anchetatorii din Fetești au analizat propunerea polițiștilor și au decis să o respingă, probabil fără a lua în calcul faptele comise și numărul de dosare în care infractorul este suspect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: