Klaus Iohannis și Donald Trump, alături de soțiile lor. Cum au fost surprinși împreună aceștia. Foto

bogdan 25.09.2019, 14:49
Klaus Iohannis și Donald Trump, alături de soțiile lor. Cum au fost surprinși împreună aceștia. Foto

În timpul vizitei pe care o realizează în aceste zile în America, președintele României, Klaus Iohannis, a profitat de prilej pentru a imortaliza un moment important. Acesta s-a fotografiat alături de președintele SUA, Donald Trump, în timpul întâlnirii pe care au avut-o. Din imagine nu lipsesc nici soțiile celor doi președinți.

Klaus Iohannis și Donald Trump, alături de soțiile lor

Fotografia care îi surprinde împreună pe Klaus Iohannis și Donald Trump, în compania soțiilor lor, a ajuns în spațiul public. Nu a lipsit nici mesajul reprezentativ.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU”, este descrierea care însoțește fotografia în care apar cei doi președinți și soțiile lor.

Imaginea a fost postată pe pagina oficială de facebook a președintelui Klaus Iohannis.

Pentru întâlnirea oficială, soția lui Trump, Melania, a purtat o salopetă simplă neagră, în timp ce Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a mizat pe o pată de culoară.

Ea a optat pentru o nuanță de albastru în ceea ce privește rochia, accesorizată cu o broșă în partea taliei, și pentru roz la culoarea pantofilor.

Klaus Iohannis și Donald Trump, alături de soțiile lor. Imaginea a ajuns în spațiul public
Klaus Iohannis și Donald Trump, alături de soțiile lor

Cum au reacționat românii, când i-au văzut împreună pe Iohannis și Trump

Reacțiile au curs pe bandă rulantă la fotagrafia în care apar împreună Iohannis și Trump, alături de soțiile lor.

„Perfectă ținută doamnei Iohanis! Felicitări!”, a fost comentariul unui internaut la imaginea care a generat mii de aprecieri și sute de distribuiri în spațiul public.

„Beautiful romanian presidential couple! Proud of you!”, a mai punctat cineva.

„FELICITĂRI…asa da …..o eleganta peste masura….succes pe mai departe…”

„Așa da!O fotografie care face sens!Mult succes pe mai departe!”, acestea sunt doar o parte din mesajele lăsate la fotografia realizată în timpul întâlnirii din America.

Klaus Iohannis se află de marţi până joi în SUA, la New York, unde a condus delegaţia României la a 74-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), informează Mediafax.

Conform informațiilor postate în cadrul agendei oficiale, şeful statului s-a aflat,de la ora 1.00, ora României, la recepţia oferită de Uniunea Europeană în onoarea şefilor de delegaţii, iar de la 1.40, ora României, a participat la recepţia tradiţională oferită de preşedintele SUA Donald Trump şi Prima Doamnă în onoarea şefilor de delegaţii.

Urmăriți Impact.ro și pe