KFC a dat lovitura. Deschide primele restaurante în benzinării, în colaborare cu Rompetrol, pe A1

Elena Avramescu 16.03.2023, 11:48
KFC a dat lovitura. Deschide primele restaurante în benzinării, în colaborare cu Rompetrol, pe A1

KFC a reușit să dea marea lovitură, după ce a decis să-și extindă rețeaua de restaurante, marchând astfel o premieră pe piața locală. În acest sens inaugurează primele unități în cadrul unor benzinării, printr-un parteneriat cu Rompetrol.

KFC și Rompetrol, colaborare inedită

Este vorba despre KFC Drive Thru Pecica și KFC Orăștie, acestea fiind două dintre cele trei restaurante pe care compania le va opera în incinta unor benzinării Rompetrol, situate pe Autostrada A1. Valoarea investiției în noul format de restaurant se situează între 350.000 euro și 400.000 euro, în funcție de complexitatea serviciilor oferite.

„Deschiderea restaurantelor KFC DT Pecica și KFC Orăștie marchează începutul unei colaborări mai ample, prin care extindem prezența brandului în contexte de consum neașteptate, dar cu potențial ridicat, aducând valoare adăugată atât clienților noștri, cât și celor care, în călătoriile lor, trec pragul benzinăriilor Rompetrol unde suntem prezenți” a spus Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

KFC DT Pecica este un restaurant de tip Drive-Thru (DT), fiind localizat pe autostrada A1 la km, fiind astfel primul restaurant KFC amplasat distinct în cadrul unei benzinării.

Pe de altă parte, KFC Orăștie se află la km 340+500, tot în cadrul unei stații Rompetrol de pe autostrada A1. Noile unități au fiecare suprafața de peste 160 metri pătrați, beneficiază de câte 24 de locuri la mese în interior, iar KFC DT Pecica are inclusă chiar și o linie de drive pentru plasarea comenzilor direct din mașină.

KFC deschide primele restaurante in benzinarii
KFC deschide primele restaurante in benzinarii

Aceste noi restaurante sunt construite conform ultimelor standarde internaționale KFC în privința designului, digitalizării și facilităților oferite. Astfel că ambele sunt echipate cu kioskuri de comandă, meniuri digitale, panouri digitale care afișează ordinea comenzilor și progresul lor și vor fi deschise zilnic între 09:00 și 23:00.

În plus, KFC creează 50 de locuri de muncă, venitul net la care poate să ajunge un Lucrător Bucătărie sau Casier fiind de 3.000 lei din a 3-a lună de colaborare. Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne.

„Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități urmărite la viitorii colegi fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare personală și profesională”, spun reprezentanții KFC.

De precizat că restaurantele KFC DT Pecica și KFC Orăștie sunt restaurantele 96 și 97 din rețeaua KFC. Următoarea unitate KFC amplasată în cadrul benzinăriilor Rompetrol va fi inaugurată în perioada următoare, la Giarmata, pe autostrada A1 km 500+596.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...