Kaufland retrage de pe piaţă un produs important. E foarte periculos, tocmai au anunţat

Elena Avramescu 03.07.2022, 22:04
Kaufland retrage de pe piaţă un produs important. E foarte periculos, tocmai au anunţat

În cursul acestei zile Kaufland a decis, din proprie inițiativă, să retragă din comerț un produs care s-a constatat că pune în pericol viețile oamenilor. Astfel că cei care l-au cumpărat trebuie să nu-l folosească și să-l ducă înapoi.

Motivul pentru care Kaufland retrage din magazin un cunoscut produs

Este vorba despre un produs de distrugere a insectelor, iar toți cei care l-au cumpărat ar trebui să îl returneze, au spus reprezentanții magazinului, care mai adaugă că acesta pune în pericol viața oamenilor. Este vorba despre produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183, după cum se arată în comunicatul de presă al lanțului comercial.

În acest sens, Kaufland informează că acest produs vine cu un defect din fabrică, tocmai de aceea oamenii riscă să se electrocuteze atunci când îl folosesc. Ținând cont că există riscul să nu poată fi eliminat complet, lanțul de magazine a decis ca toate loturile acestui produs să fie retrase. Se pare că acesta a început să fie comercializat începând cu luna aprilie a acestui an.

Prin urmare, Kaufland îi sfătuiește pe cei care au cumpărat acest produs să nu îl mai utilizeze și să îl deconecteze de la rețeaua electrică. În plus, ei se pot prezenta la magazin cu produsul, pentru a-l returna.

Clienții urmează să primească înapoi contravaloarea produsului, fără a mai fi necesar bonul fiscal, anunță Kaufland.

Alertă în magazinele Kaufland. Produsul care a fost retras de urgență, era toxic
Alertă în magazinele Kaufland

Kaufland oferă coșuri de cumpărături gratuite

Kaufland a dat startul campaniei Vânătoarea Comorilor, care se va desfășura până în data de 9 august. Astfel că în fiecare săptămână a campaniei, Kaufland pune la bătaie 1.500 de coșuri de cumpărături gratuite. În acest sens, clienții care își fac cumpărăturile de la Kaufland și profită de ofertele speciale din cadrul Vânătorii Comorilor au șansa să câștige unul dintre premii.

Mai precis, pentru a intra în cursa pentru un coș de cumpărături oferit cadou de Kaufland, clienții trebuie să găsească produsele care participă la promoție, urmărind indiciile din revistele săptămânale sau marcajele din magazine. După aceea trebuie să cumpere cel puțin două produse care fac parte din campanie, pe același bon fiscal. Ultimul pas este să scaneze cardul Kaufland înainte de a achita cumpărăturile iar în acest fel sunt înscriși automat în concurs.

Toate premiile vor fi oferite prin tragere la sorți, iar câștigătorii vor primi contravaloarea coșului de cumpărături înscris în concurs, însă în limita valorii de 595 de lei. După aceea, banii le vor fi virați câștigătorilor direct pe cardul Kaufland și vor putea fi folosiți ulterior la cumpărături în magazin.

Urmăriți Impact.ro și pe