Kaufland, program de Crăciun 2020. Orele de funcționare ale magazinelor din toată țara

Cristian Cojocaru 21.12.2020, 17:01
Kaufland, program de Crăciun 2020. Orele de funcționare ale magazinelor din toată țara

Pentru a veni în sprijinul românilor, Kaufland a anunțat un program de  funcționare de Crăciun al magazinelor din întreaga țară . Deși este vorba despre același magazin, orarele pot diferi de la o localitate la alta.

Program de Crăciun la Kaufland

În scopul de a nu prinde clienții nepregătiți pentru sărbători, cei de la Kaufland au făcut public un program de Crăciun dar și de Anul Nou special. Așadar, în funcție de localitate în care se află magazinul, orarul diferă dar oferă ore la care pot merge toți clienții magazinului. Așadar, următoarele trei zile veți avea la dispoziție următoarele ore pentru a face cumpărăturile de Crăciun:

  • Miercuri, 23.12.2020, ora deschiderii va fi, în funcție de magazin, între orele 06:00 – 06:30, iar magazinul se va închide la 21:00. În Sibiu, magazinul din cadrul Mall Promenada își va deschide ușile la 8:00, iar închiderea se anunță a fi la orele 20:00. Kaufland din Dorohoi, va deschide la 8:00 și se va închide la 17:00.
  • Joi, 24.12.2020, magazinele se vor deschide la 6:00 – 6:30 și se vor închide la 17:00 – 18:00. Cel din Sibiu, din Promenada Mall va începe programul la 8:00 și va închide la 18:00, în timp ce Kaufland Dorohoi, va deschide la 9:00 și va închide ușile la 13:00.
  • Vineri, 25.12.2020, toate magazinele Kaufland din țară vor fi închise.
  • Sâmbătă, 26.12.2020, dar și în data de 02.01.2021, magazinele Kaufland vor avea program scurt. Astfel, la ora 09:00 magazinele se vor deschide, iar în intervalul 16:00 – 17:00 acestea se vor închide. Magazinul Kaufland din Promenada Sibiu, va avea program prelungit, începând la 12:00, ora închiderii fiind la 20:00. Magazinele Kaufland din Fălticeni, Târgu Secuiesc și Focșani, vor fi închise în data de 02.01.2021.
În scopul de a nu prinde clienții nepregătiți pentru sărbători, cei de la Kaufland au făcut public un program de Crăciun dar și de Anul Nou
În scopul de a nu prinde clienții nepregătiți pentru sărbători, cei de la Kaufland au făcut public un program de Crăciun dar și de Anul Nou

Servicii disponibile în zilele de sărbători

Pentru detalii concrete referitoare la programul de sărbători, clienții pot consulta și site-ul oficial, www.kaufland.ro. De acolo pot selecta magazinul în care urmează a face cumpărăturile. Pentru serviciile de livrare rapidă, românii pot apela și la Glovo, Food Panda și Tazz, companii în colaborare cu Kaufland de unde românii pot da comandă de produsele necesare.

Serviciul Glovo este disponibil pentru glovoapp.com/ro iar acesta livrează în orașele: Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Giurgiu, Craiova, Sibiu, Arad, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Buzău, Slatina, Alba Iulia, Târgu Mureş, Bacău, Deva, Piatra Neamţ, Focşani, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Suceava, Roman, Târgovişte, Botoşani, Bistriţa, Târgu-Jiu, Zalău şi Drobeta-Turnu Severin.

Alături de Glovo, Food Panda este disponibil în mediul virtual pe foodpanda.ro., iar clienții pot comanda produse din cadrul magazinelor Kafuland în orașele: Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Zalău, Tulcea, Timişoara, Târgu-Mureş, Târgu Jiu, Târgovişte, Suceava, Slatina, Sibiu, Satu Mare, Roman, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Iaşi, Giurgiu, Galaţi, Focşani, Drobeta Turnu Severin, Deva, Craiova, Constanţa, Cluj, Buzău, Brăila, Braşov, Botoşani, Bistriţa, Baia Mare, Bacău, Arad şi Alba Iulia.

Ca o alternativă, cu o acoperire mai mică decât serviciile anterior menționate, se află și Tazz, care livrează în orașele: Bucureşti, Timişoara, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Iaşi, Deva, Constanţa, Cluj, Braşov, Brăila şi Arad. Aceste aplicații pot fi descărcate în mod gratuit din AppStore sau Google Play, în funcție de telefonul pe care îl utilizați, potrivit adevărul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe