Kaufland oferă bani clienților fideli. Cum poți obține un voucher pentru cumpărături, promoția e valabilă până pe 8 decembrie

Stan Filon 02.12.2022, 18:04
Kaufland oferă bani clienților fideli. Cum poți obține un voucher pentru cumpărături, promoția e valabilă până pe 8 decembrie

Kaufland oferă bani clienților fideli, în preajma sărbătorilor de iarnă! Retailerul german cu 14 miliarde de lei cifră de afaceri în anul 2021 s-a decis să vină cu un concurs inedit pentru cumpărătorii fideli. Vezi în rândurile de mai jos ce trebuie să faci pentru a intra în posesia banilor.

Kaufland oferă bani clienților fideli

Retailerul german Kaufland, foarte cunoscut în România, a anunțat un concurs inedit, în preajma sărbătorilor de iarnă, prin care premiază cumpărătorii fideli. Supermarketul cu o cifră de afaceri de aproape 14 miliarde de lei, în 2021, și 150 de magazine în țara noastră, s-a decis să-i premieze pe clienții fideli. Mai exact, retailerul german oferă trei vouchere în valoare de 500 de lei pe care clienții fideli să le poată cheltui tot în magazinele Kaufland. Iată cum sună anunțul făcut pe pegina oficială de Facebook:

„CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care stă „la volanul’ căruciorului atunci când mergi prin Kaufland! Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Concursul se încheie pe 8 decembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 14-20 decembrie! Baftă multă!”, așa sună anunțul făcut de Kaufland pe pagina oficială de Facebook.

Kaufland recompenseaza clientii cu vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faca pentru a obtine banii, e simplu
Kaufland recompenseaza clientii cu vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faca pentru a obtine banii, e simplu

Cine poate participa la concurs

La această loterie publicitară pot participa numai persoane fizice majore, care au împlinit 18 ani până la data începerii loteriei publicitare, cetăţeni cu domiciliul stabil sau reşedința în România si care sunt posesorii unui cont personal de Instagram, cu date reale privind identitatea si posibilitatea de contactare (nume, prenume, numar de telefon).

Dar cine poate participa la această loterie? Ei bine, Kaufland România a trasat foarte bine regulile și s-a decis ca singurii care nu au voie să participe sunt angajații Kaufland, rudele lor de gradul I și nici societățile comerciale din România.

„La aceasta loterie publicitara nu pot participa angajații Kaufland, rudele de gradul I ale acestora și nici soții/soțiile acestora. În cazul în care verificările făcute ulterior vor dovedi că acest lucru nu s-a respectat, premiul/iile respectiv/e nu se va/vor acorda.

Pentru evitarea oricărui dubiu, persoanele juridice nu pot participa și nu li se pot acorda premii în cadrul loteriei publicitare. Participanții trebuie să se înscrie în calitate de persoane fizice. În scopurile prezentului Regulament Oficial, prin persoană juridică se înțelege orice entitate care nu intră în categoria persoanelor fizice.

Participarea la aceasta loterie publicitara presupune cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament și reprezintă acordul expres de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal, acordul de publicare a datelor cu caracter personal în cazul persoanelor desemnate câștigătoare, precum și de transmitere a datelor către partenerii Kaufland Romania în vederea acordării premiilor, detaliate în Articolul 9 din acest Regulament”, scrie în regulamentul care poate fi consultat AICI. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...