Kaufland dă aceste produse gratuit. Cum poți să pui mâna pe ele

Ana Anitoiu / 04.12.2020, 08:15
Kaufland dă aceste produse gratuit. Cum poți să pui mâna pe ele

Kaufland dă mai multe produse gratuit, din magazinele sale din toată țara, înainte de sărbătorile de iarnă din acest an. Reprezentanții retailerului au anunțat ce trebuie să facă în următoarele săptămâni persoanele care vor să le obțină și au explicat ce pot primi acestea, mai exact.

Ce trebuie să facă cei care vor să primească produse de la Kaufland gratuit

Potrivit reprezentanților Kaufland, persoanele care vor să primească produse fără să le plătească trebuie să participe la un concurs. Acest concurs se desfășoară pe site-ul oficial al retailerului, într-o secțiune dedicată. Acolo, clienții se pot înscrie, în cursul următoarelor săptămâni. Cei care vor să câștige trebuie să ghicească câte un cuvânt special în fiecare zi.

Kaufland le oferă clienților chiar și indicii cu privire la cuvintele pe care trebuie să le ghicească. Acestea sunt disponibile prin intermediul contului de pe platforma de socializare Instagram, unde trebuie verificate. Câștigătorii concursului lansat de retailer, înainte de sărbătorile de iarnă, vor primi vouchere în valoare de câte 500 de lei, pentru a face cumpărături în cadrul magazinelor sale din întreaga țară.

Ce produse pot primi gratuit clienții magazinelor Kaufland

Însă, produsele disponibile cu aceste vouchere sunt limitate la o singură categorie. Mai exact, Kaufland permite folosirea acestor vouchere în valoare de câte 500 de lei fiecare doar pentru produsele din categoria Kidland pe care le are la vânzare în toate magazinele sale din România.

Chiar dacă este vorba doar de produse pentru cei mici, în acest fel, retailerul german Kaufland le oferă românilor posibilitatea de a-i bucura pe copiii pe care îi au în viețile lor cu unele cadouri surpriză din categoria Kidland – fie că le rude sau prieteni de familie.

Kaufland da aceste produse gratuit. Cum poti sa pui mana pe ele
Magazin Kaufland

Kaufland, încă un gest frumos, în preajma sărbătorilor de iarnă

Kaufland a mai făcut un gest frumos în preajma sărbătorilor de iarnă. Retailerul a decis să intervină pentru a-i sprijini pe producătorii mici de legume și fructe care au fost loviți de pandemia de coronavirus și n-au mai putut să își vândă marfa în piețele închise. Astfel, Kaufland a hotărât să ofere spații de vânzare în toată țara. Inițiativa a avut ca scop găzduirea acestora.

În plus, Kaufland ar putea să mai lanseze astfel de concursuri, în perioada imediat următoare, înainte de Crăciun. Prin aceste concursuri în urma cărora câștigătorii lor pot primi produse fără să le plătească, retailerul urmărește să își bucure clienții fideli.

Lanțul de magazine Kaufland, în expansiune, în România

În luna august, retailerul german Kaufland a anunțat că a decis să cumpere un teren cu suprafața de nu mai puțin de 17.000 de metri pătrați, de la retailerul german de materiale de construcții Hornbach. Este vorba despre un lot din cadrul West Park Retail Militari, potrivit pentru un nou magazin Kaufland, în Capitală

Terenul pentru care Kaufland a plătit aproximativ 2,5 milioane de euro se află, mai exact, între magazinul Hornbach Militari și Jumbo. Totodată, lotul este peste drum de rivalul Carrefour, care are în zonă cel mai mare hipermarket din rețea. Proprietatea vine în completarea noului magazin Lidl, ce a fost inaugurat în iunie în cadrul complexului comercial West Park.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI