Kate Middleton, mamă pentru a patra oară? Cine a dat-o de gol pe soția Prințului William

Ioana Nechifor 17.09.2019, 18:28
Kate Middleton, mamă pentru a patra oară? Cine a dat-o de gol pe soția Prințului William

Zvonurile conform cărora Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, ar fi din nou însărcinată, au început să circule de ceva vreme, iar recent ele au fost alimentate de mărturisirile inocente ale Prințesei Charlotte. Micuța le-a dat deja vestea cea mare colegilor la școală. Fetița a fost auzită spunând că va fi din nou soră mai mare. Ce a mai spus Prințesa, aflați din materialul următor!

Katte Middleton, însărcinată din nou?

Vești bune legate de familia regală britanică! Dacă este să ne luăm după afirmațiile Prințesei Charlotte, Kate Middleton ar urma să devină pentru a patra oară mamă.

Încă din prima săptămână de școală, Charlotte s-a lăudat colegilor că va fi din nou soră mai mare.

„Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată”, a afirmat o sursă din apropierea familie regale, potrivit site-ului unica. ro.

În inocența ei, fetița le-a dat vestea colegilor de școală, veste care nu a fost confirmată sau infirmată de reprezentanții familiei regale britanice.

„A fost o adevărată bombă lansată în prima ei săptămână de școală”, a mai spus aceeași sursă.

Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii. Ei vor deveni din nou părinți? Foto: ©Alpha Pres
Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii. Foto: ©Alpha Pres

Ce le-a spus Prințesa Charlotte colegilor

Prințesa Charlotte s-a arătat extrem de încântată în fața colegilor săi că va avea o surioară.

„Spunea că abia așteaptă, părea foarte entuziasmată”, a subliniat sursa regală, arată site-ul revistei Unica.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie 2018. Ea și Prințul William au împreună trei copii: Prinţesa Charlotte (3 ani), Prinţul George (5 ani) şi Prinţul Louis (1 an).

Zvonuri potrivit cărora Kate ar fi din nou însărcinată au apărut de câteva săptămâni bune, însă fără a primi o reacție oficială din partea familiei regale britanice.

Admiratorii cuplului Kate-William așteaptă cu nerăbdare să primească oficial această veste, însă rămâne de văzut dacă ea se va concretiza sau nu, dacă Charlotte în inocența ei a spus adevărul sau dacă ține totul doar de imaginația ei de copil.

Urmăriți Impact.ro și pe