Kate Middleton a născut cei trei copii sub hipnoză. Amănunte uimitoare din viața soției Prințului William

Redacția IMPACT 17.02.2020, 09:59
Kate Middleton a născut cei trei copii sub hipnoză. Amănunte uimitoare din viața soției Prințului William

Kate Middleton are niște povești de viață absolut incredibile. Mamă a trei copii, Ducesa de Cambridge a mprturisit recent să cele trei nașteri ale sale s-au realizat prin hipnoză, o procedură care i-a permis acesteiea să aibă control asupra întregului proces.

Kate Middleton, naștere prin hipnoză

Ducesa de Cambridge a apelat la acest procedeu de naștere prin hipnoză pentru a combate crizele sale de greață pe care le-a suferit în timpul când aceasta era însărcinată. Soția Prințului William a recunoscut acest lucru într-un interviu acordat într-un podcast –Happy Mum, scrie, Mediafax, citând BBC. Ea a mai adăugat aici că atunci când a recurs la această procedură, Prințul William a fost informat cu privire la această naștere rin hipznoă însă decizia i-a aparținut ei în totalitate și că nu a fost nevoie de acordul soțului său în acest sens.

Sursa foto: Facebook/ Kate Middleton
Sursa foto: Facebook/ Kate Middleton

„Era ceva ce voiam să fac pentru mine”, a spus aceasta. „Am văzut cu adevărat ce putere au meditaţia, respiraţia profundă (…) Când eram bolnavă în timpul sarcinii, mi-am dat seama că, prin intermediul acestor mici gesturi, aş putea prelua controlul în timpul naşterii”, a explicat Kate Middleton.

Ducesa a mai vorbit de-a lungul interviul despre viața ei ca mamă și modul în care acest lucru a transformat-o ca om. Ea a rememorat totoodată și câteva episoade din copilăria sa despre care spune că a fost una fericită, în care a avut parte de activităţi artistice şi de meşteşugărit, alături de bunica sa care o sprijinea și o învăța să se descurce în viață și să fie pregătitiă de orice.

„Am avut o bunică uimitoare, care îşi petrecea mult timp cu noi, prin activităţi artistice şi de meşteşugărit, grădinărit în seră şi gătit şi încerc să includ aceste experienţe pe care ni le-a oferit în cele pe care le trăiesc alături de copiii mei acum”, a mai spus Ducesa potrivit aceleeași surse.

Kate Middleton are în prezent trei copii: Prințesa Charlotte de Cambridge, Prințul Louis de Cambridge și Prințul George de Cambridge.

Urmăriți Impact.ro și pe