Karmen, la Vocea României. Ce reacție va avea juratul Horia Brenciu, când o va vedea pe fiica lui Adi Minune

bogdan / 18.09.2019, 12:29
Karmen, la Vocea României. Ce reacție va avea juratul Horia Brenciu, când o va vedea pe fiica lui Adi Minune

Karmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț Adi Minune, este una dintre concurentele care își încearcă norocul în acest sezon la Vocea României de la PRO TV. Cum vor reacționa cei patru jurați ai show-ului când o vor vedea, dar mai ales ce se va întâmpla după ce o vor auzi cântând, dacă va reuși ea să-i impresioneze prin calitățile vocale, dar și alte informații, în materialul de mai jos. Cert este că prezența ei pe scena emisiunii nu-i va lăsa indiferenți pe Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley.

Cum vor reacționa jurații de la Vocea României, când o vor vedea pe scenă pe Karmen

Karmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț de manele Adi Minune, a reușit să-și bifeze în ultima perioadă unele dintre cele mai mari dorințe ale sale. S-a căsătorit cu bărbatul iubit, a devenit mamă, dar a ales să nu-și neglijeze nici cariera muzicală.

Una dintre aspirațiile ei era să ajungă la Vocea României, show-ul de la PRO TV, iar potrivit informațiilor apărute și această dorință s-ar fi concretizat. Conform site-ului okmagazine.ro, Karmen a ajuns pe scena emisiunii și a reușit să capteze atenția tuturor.

Antrenorul Horia Brenciu se va ocupa de Karmen la Vocea României. Tănăra a reușit să impresioneze pe toată lumea
Antrenorul Horia Brenciu se va ocupa de Karmen la Vocea României

Se pare că artista a reușit să treacă de audiții și a făcut deja o alegere în ceea ce privește antrenorul care se va ocupa de ea la Vocea României.

“Karmen a fost o revelaţie pentru acest concurs. A reuşit să impresioneze juriul şi să meargă mai departe. Alegerea ei a fost Horia Brenciu. A fost susţinută din culise şi de familie. Acesta era visul ei, să ajungă la Vocea României”, a declarat o sursă pentru OK!.

Karmen, mamă de fată

La o lună de când a născut, Karmen s-a prezentat în fața juraților cu un look nou și într-o formă de zile mari. Ea a avut norocul să scape într-un timp relativ scurt de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

“În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decurs de o săptămână am slăbit zece. Foarte multe fete mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă”, a spus cântăreaţa într-o intervenție pentru un post de televiziune.

Karmen a devenit mamă de fată. Ea a născut în urmă cu o lună
Karmen a devenit mamă de fată

Fiica lui Adi Minune a devenit recent mamă, iar pe 1 septembrie fetița ei a împlinit o lună de viață.

“Rodul Iubirii Noastre. Pe 1 Septembrie s-a împlinit o lună. O lună de când ai adus fericirea în viața noastră. Nu am știut ce e iubirea până să te întâlnim. Te iubim!”, a scris atunci cântăreața pe instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI