Kamara va câștiga Survivor 2023?! Cine face declarația uimitoare: „Dacă nu va fi sabotat constant”

Stan Filon 14.03.2023, 09:58
Kamara va câștiga Survivor 2023?! Cine face declarația uimitoare: „Dacă nu va fi sabotat constant”

Kamara este unul dintre cei mai conflictuali concurenți de la Survivor 2023. Celebrul cântăreț a avut schimburi dure de replici cu mai mulți concurenți ai emisiunii fenomen de la Pro TV, dar cu toate acestea fosta sa soție a declarat în exclusivitate pentru Playtech Știri că este sigură că viitorul campion Survivor 2023 va fi Kamara.

Kamara va câștiga Survivor 2023?!

Așadar, Kamara este susținut frenetic de la București. Cea care este aproape sigură că artistul va fi noul campion Survivor 2023 este fosta sa soție, Oana. Femeia spune că au nevoie disperată de cei 100.000 de euro pentru tratamentul lui Leon, fiul lor bolnav de tetrapareză spastică.

Femeia spune că fostul său soț are șanse reale să câștige Survivor 2023, competiția de la Pro TV, însă doar dacă nu cumva va fi sabotat de către colegii săi. I-a transmis și un mesaj și anume „să-și vadă de treabă, în continuare”.

Oana, fosta sotie a lui Kamara, crede ca acesta va castiga Survivor 2023
Oana, fosta sotie a lui Kamara, crede ca acesta va castiga Survivor 2023

Are nevoie disperată de marele premiu de la Survivor

„Să-și vadă de treabă, în continuare! Mă uit la emisiunea de la PRO TV, dar fiul nostru, Leon, nu. Refuză. Nu știu dacă înțelege scandalurile de acolo, în care este implicat și tatăl lui, dar cred că simte atmosfera apăsătoare. Fiul nostru își alină dorul de tatăl lui, plecat de acasă de două luni, uitându-se la videclipurile lui, dar și la emisiunile sale, de pe YouTube. Kamara ar putea câștiga premiul de 100.000 de euro, bani necesari tratamentului pentru copil, dacă nu va fi sabotat constant de unii din echipă. Momentan, e lăudabil că rezistă. Le mulțumim și oamenilor care-l votează să rămână!”, a declarat Oana pentru Playtech Știri.

Cum spuneam, Kamara a intrat în multe clinciuri la Survivor 2023 și a atras antipatia colegilor săi. Primul scandal l-a avut cu solistul DOC, după ce acesta l-a trimis acasă, la fiul lui, Leon. Kamara i-a dat replica:

”Îmi e scârbă de tine. Să nu mai pui mâna pe mine niciodată, ai auzit? Fiecare zi lângă acest demon de DOC e un coșmar. Eu am venit aici pentru el (n.r. Leon, fiul lui). Bineînțeles, ca de obicei, apare câte un demon, în viața mea, ca să-mi încurce pașii”.

Apoi, Kamara s-a supărat și pe Bianca Patrichi, nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi, despre care a spus că nu are încredere în ea și că e falsă, dar s-a certat și cu Dan Ursa, cu care a avut un conflict la una dintre probe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...