Kamara, îndrăgostit lulea de Geanina Ilieș: ”Este mămica ideală pentru copiii tăi”

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 20:09

Kamara s-a îndrăgostit lulea de Geanina Ilieș. Cântărețul a spus când s-a întâmplat acest lucru și care au fost cele două calități cu care frumoasa brunetă a reușit să-l cucerească.

Kamara, despre cum s-a îndrăgostit de Geanina Ilieș

Cântărețul Kamara, în vârstă de 45 de ani, a fost provocat de Cătălin Măruță să răspundă la câteva întrebări incomode. Ca nu mănânce picant, artistul a preferat să dea cărțile pe față în privința Geaninei Ilieș, în vârstă de 36 de ani, cu care a fost coleg la emisiunea ”Ferma”.

”E frumoasă foc. E cuceritoare așa. M-am îndrăgostit de ea în Fermă, nu am ce să zic. Nu, pe bune, chiar m-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Este mămica ideală pentru copiii tăi, e o mamă deosebită. Mie îmi plac femeile care știu să fie și mame”, a spus el.

Kamara, indragostit lulea de Geanina Ilies
Geanina Ilies

Ce defecte vede Kamara la Geanina Ilieș

Pe de altă parte, Kamara nu s-a ferit să spună și două defecte pe care le-a observat la Geanina Ilieș. Cântărețul ar fi trebui să numească trei, la solicitarea lui Cătălin Măruță, dar nu a putut să găsească atât de multe.

”Vrea să le facă pe toate, îi plăcea să fie mama tuturor (la emisiunea «Ferma», n.r.) deși na, noi eram adulți. (2) Se lasă atinsă foarte repede de fapte. E mult prea sensibilă la unele chestii. Cam aici m-aș opri, pentru că nu știu un al treilea”, a spus Kamara.

Geanina Ilieș, mamă e la 21 de ani. ”A fost dificil”

Geanina Ilieș are acum un fiu, Patrick, în vârstă de 13 ani, pe care l-a crescut singură după ce s-a despărțit de tatăl lui. Frumoasa brunetă a dezvăluit că n-a fost deloc ușor, din cauză că avea doar 21 de ani atunci când a născut, dar că a avut susținerea familiei sale. În prezent, vedeta are o relație de șapte ani cu un bărbat a cărui identitate nu vrea să o facă publică.

”Nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu. Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine.

Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon, pentru că a fost decizia mea. Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul acela”, a spus Geanina Ilieș în 2020, la emisiunea ”Vorbește Lumea”.

Totuși, Geanina Ilieș a adăugat că faptul că l-a născut pe Patrick a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut. Vedeta a precizat că în prezent se simte o femeie destul de matura ca să ia decizii foarte bune pentru ea și copilul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...