Jurnalistă lovită de mașină în direct. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, și-a continuat discursul live. Video

Cătălina Burghelea 21.01.2022, 08:58
Jurnalistă lovită de mașină în direct. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, și-a continuat discursul live. Video

O jurnalistă americană, în vârstă de 25 de ani, a fost lovită de o mașină chiar în timpul unei transmisiuni în direct pentru televiziunea WSAZ-TV din Virginia de Vest. Însă, reporterița a uimit telespectatorii după ce s-a ridicat rapid și și-a continuat treaba de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

O jurnalistă a fost izbită de o mașină chiar în timp ce transmitea live

„Știrile nu se opresc niciodată!” – este o expresie des folosită în lumea jurnalismului. Și este o zicală pe care Tori Yorgey, un reporter TV pentru afiliatul NBC WSAZ din Huntington, Virginia de Vest, a experimentat-o din plin când a fost lovită brusc de o mașină în timpul unui live. Tânăra a căzut, dar s-a ridicat pentru a-și termina reportajul.

Crainicul de la TV a rămas șocat

Potrivit NBC News, Tori Yorgey relata un subiect de interes local, când un SUV a apărut pe ecran, lovindu-o în plin. Tânăra a fost aruncată la pământ, dar s-a ridicat rapid și-a continuat discurul live. În imagini se vede cum jurnalista fixează camera și se revine cu grație pentru a-și termina reportajul despre conducta de apă. În clip se aude cum șoferița vinovată i-a cerut scuze.

„Tocmai am fost lovită de o mașină, dar sunt bine, Tim. Sunt bine”, l-a asigurat jurnalista Tori Yorgey pe prezentatorul vizibil șocat, imediat după ce un SUV a izbit-o în plin în direct.

„Asta e transmisiunea live, totul e bine. Chiar am mai fost lovită de o mașină și în facultate. Sunt atât de fericită că sunt bine”, a relatat Tori.

Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Yorgey a luat camera în mână, după ce a asigurat-o pe șoferița care era la volan că nu a pățit nimic și și-a continuat transmisiunea în direct. Aceasta a fost dusă la spital, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Prezentatorul de știri Tim Irr a apărut pe ecran schimbat la față în timpul coliziunii, dar a explicat ulterior pe Twitter că nu era la curent cu imaginile de pe cameră, ci doar a auzit zarva în ureche.

Tori Yorgey a părăsit WSAZ pentru un job de reporter în statul natal

Accidentul a avut loc în ultima săptămână de muncă a lui Tori. Jurnalista a postat pe Facebook, săptămâna trecută, că părăsește WSAZ pentru un job de reporter în statul ei natal, Pennsylvania.

„Oamenii de aici sunt cu adevărat uimitori, unii dintre cei mai dulci pe care i-am întâlnit vreodată. De la a-mi oferi cafea în zilele friguroase, până la a da o mână de ajutor la transportul echipamentului meu — spun mereu că aici trăiesc cei mai amabili oameni și este adevărat”, a scris ea în mesajul său de rămas bun, transmite Global News.

Critici din partea colegilor de breaslă

În timpul filmării live, Yorgey a anunțat că este singură, ceea ce înseamnă că nu a avut un operator de imagine sau un fotograf cu ea în timpul live-ului. Unii colegi de breaslă și-au exprimat disprețul față de postul de știri, spunând că jurnaliştii nu ar trebui să facă transmisiuni în direct singuri.

Urmăriți Impact.ro și pe