Judecătorii i-au dat dreptate Alinei Sorescu, în primă instanță, iar copiii au rămas la ea. Ce s-a întâmplat după recurs

Ana Anitoiu 20.06.2022, 17:09

Judecătorii i-au dat dreptate Alinei Sorescu, în primă instanță, după ce Alexandru Ciucu a cerut ca domiciliul celor două fiice ale lor să fie stabilit la el. Cântăreața a spus că magistrații au decis ca ea să fie cea la care rămân copiii pe durata procesului de divorț.

Alina Sorescu, victorie în primă instanță

Alina Sorescu și-a anunțat victoria, luni, 20 iunie, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook. Artista nu a uitat să le mulțumească celor care i-au trimis zeci de mii de mesaje de încurajare și i-au oferit sprijin în „cea mai sensibilă perioadă” din viața ei.

„Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina Sorescu, pe Facebook.

Judecatorii i-au dat dreptate Alinei Sorescu, in prima instanta, iar copiii au ramas la ea
Alina Sorescu

Alina Sorescu, despre despărțirea de soțul ei

Anterior, cântăreața Alina Sorescu a vorbit despre despărțirea de soțul ei, după 12 ani de mariaj. Artista a dezvăluit că s-a separat de designerul Alexandru Ciucu încă din luna septembrie.

Alina Sorescu a mai spus că situația este sensibilă și că a slăbita aproximativ 5 – 6 kilograme în această perioadă. Artista a precizat că este încrezătoare că lucrurile se vor așeza și că trebuie să meargă mai departe cu fruntea sus, pentru cele două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu, Raisa și Carolina.

După ce au apărut neînțelegerile, Alina Sorescu a părăsit în iarnă locuința conjugală, o vilă din Pipera cu o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Artista s-a mutat într-un apartament ce valorează în jur de 300.000 de euro, aflat într-un cartier select din Sectorul 1 al Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...