Jucătorul care pleacă de la FCSB și va câștiga 2 milioane de euro pe sezon. ”În două-trei zile se face transferul”

Stan Filon 05.01.2021, 15:14
Jucătorul care pleacă de la FCSB și va câștiga 2 milioane de euro pe sezon. ”În două-trei zile se face transferul”

Transfer bombă la FCSB care îl va face fericit pe Gigi Becali! Unul dintre jucătorii săi este curtat intens de arabii de la Al Ain, care îl vor cu orce preț pe jucătorul de numai 21 de ani la echipa lor. Agentul fotbalistului a venit cu ultimele informații legate de transfer.

FCSB se pregătește de un transfer bombă! Gigi becali își freacă mâinile de fericire

Ultimele informații vinte  de la Playsport, care scrie că FCSB și Al Ain sunt extrem de aproape de a semna transferul lui Olimpiu Moruțan! Suma cerută de Gigi Becali este de 14 milioane de euro, dar arabii i-au oferit 10, 5 milioane de euro, însă sunt dispuși să mai pluseze, deoarece îl vor pe Moruțan cu orice preț.

Conform impresarului jucătorului, Florin Vulturar, formația din Emirate nu se va lăsa până când nu-l va convinge pe patronul celor de la FCSB să accepte transferul.

FCSB se pregateste un transfer bomb, care il va umple de bani pe Gigi Becali, dar si pe Olimpiu Morutan
FCSB se pregateste un transfer bomb, care il va umple de bani pe Gigi Becali, dar si pe Olimpiu Morutan

”În 2-3 zile eu cred că se face transferul”

”În 2-3 zile eu cred că se face transferul. Arabii vor mai plusa pentru el. Nu stiu cât, dar ei sunt înnebuniți după jucători tehnici ca el. Îl cumpără, dar e posibil să-l împrumute după un timp în Europa. Au contacte cu multe echipe bune. Sigur nu va pierde echipa națioanala”, a declarat agentul jucătorului pentru sursa menționată.

În plus, acesta a spus care va fi și salariul lui Moruțan în Arabia Saudită. Internaționalul echipei U21 va primi peste două milioane de euro pe sezon.

În acest moment, Olimpiu Moruțan se află cu lotul celor de la FCSB în cantonament în Antalya, dar este cu bagajele la ușă și așteaptă transferul care îl va umple de bani. Moruțan nu este singurul care urmează să plece de la FCSB. Se pare că și Dennis Man este foarte aproape de a pleca din România, destinația acestuia urmând să fie un campionat puternic din Europa.

Momentan, FCSB se află în cantonament în Turcia, până pe data de 13 ianuarie. Pe data de 15 ianuarie, formația antrenată de Toni Petrea va juca primul meci din 2021, contra Astrei. Meciul ar putea avea loc chiar pe Arena Națională, deoarece se pare că problemele apărute la acoperiș au fost remediate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...