EXCLUSIV

Jonathan Alexandru şi Kira, fata lui Gică Hagi, împreună doar pe scenă? Fiul Nicolei recunoaşte: „Văd un viitor strălucit” (exclusiv)

Stan Filon 21.01.2022, 11:11
Jonathan Alexandru şi Kira, fata lui Gică Hagi, împreună doar pe scenă? Fiul Nicolei recunoaşte: „Văd un viitor strălucit” (exclusiv)

Jonathan Alexandru şi Kira, fata lui Gică Hagi, au un succes enorm cu piesa pe care o joacă de mai bine de trei ani la Teatrul Nottara, din București. Cei doi joacă rolul de iubiți pe scenă, iar talentul lor actoricesc i-au făcut pe oameni să spere că cei doi pleacă acasă împreună și după spectacol. Tânărul actor ne-a explicat exact cum stau lucrurile între el și fiica ui Hagi, atât pe scenă, cât și în afara ei.

Jonathan Alexandru, despre relația cu Kira, fata lui Gică Hagi

Piesa de teatru ”Martha și George” are un succes răsunător la Teatrul Nottara. Rolurile principale sunt jucate de Jonathan Alexandru, fiul cântăreței Nicola, și de Kira, fiica lui Gică Hagi. Spectatorii sunt cu adevărați copleșiți de povestea de dragoste prezentată pe scenă, iar tinerii actori joacă atât de bine încât par a fi iubiți. Zvonuri au apărut în presă care spun că cei doi chiar ar avea o relație și în afara scenei.

„Ne-am cunoscut prin Filip Ristovski, regizorul și prietenul nostru, care este și un actor bun. Ne-a format pe amândoi. Pe Kira, înainte să plece în America, iar mie mi-a fost profesor de actorie la Conservator. Da, mi s-a întâmplat de atâtea ori să uit textul. Au fost momente în care a trebuit să improvizăm, dar cred că acestea sunt cele mai valoroase întâmplări pe care le întâmpini pe scenă. Pentru că asta îți dezvoltă latura actoricească. De certat nu ne-am certat niciodată. Păreri diferite mai avem, dar cădem la comun de acord. Kira face mereu gesturi prietenești, cu toți oamenii. Este o fată de admirat. Mă bucur pentru chimia pe care publicul o observă între mine și Kira. Asta ne ajută să jucăm mai asumat și cu multă lejeritate. Iar în afara scenei suntem și rămânem prieteni foarte buni.

Jonathan Alexandru, despre relatia cu Kira, fata lui Gica Hagi
Jonathan Alexandru, despre relatia cu Kira, fata lui Gica Hagi

„O văd pe marile ecrane”

„Văd un viitor strălucit pentru Kira. Crește din ce în ce mai mult, o să ajungă o personalitate foarte influentă. Este o bună actriță, am avut de învățat de la ea în acești aproape trei ani de când am început colaborarea cu ea. O văd pe marile ecrane, are potențial, i-a dat Dumnezeu cu carul. Pe lângă asta, vorbește engleza parcă ar fi nativă. Nu știu sigur dacă tatăl ei a venit la piesa ”Martha și George”, dar mi-aș dori să o facă. Sunt convins că i-ar plăcea. Și mie îmi place fotbalul. Mi-am petrecut adolescența în peluze. Înainte îmi doream să ajung fotbalist”, ne-a declarat actorul.

Jonathan Alexandru nu este doar actor, ci și compozitor. Este specializat în muzică românească, clasică și de film, dar a studiat canto clasic și cântul bizantin. Este absolvent de master la Universitatea Națională de Muzică din București, specializarea Canto Clasic, iar în prezent este student la a doua facultate, la aceeași universitate, dar specializarea Compoziție Clasică.

Urmăriți Impact.ro și pe