Jojo, transformată complet. Care este motivul din spatele schimbării radicale de look: „E prima oară” (Exclusiv)

Ioana Bucur 22.06.2022, 08:25

Cu toate că a mai trecut prin schimbări de look în timpul carierei sale, Jojo a păstrat mereu un detaliu nemodificat, acesta devenind chiar un soi de semnătură a sa. Acum, o nouă provocare a adus o premieră pentru frumoasa actriță. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, vedeta a dezvăluit motivul din spatele schimbării radicale.

Jojo, schimbare radicală de look

De când s-a lansat în showbiz-ul românesc, Jojo a trecut prin mai multe transformări pentru a intra în pielea personajelor pe care le-a interpretat, însă niciuna dintre ele nu a fost permanentă, perucile fiind arma ei secretă.

Acum, Cătălina Grama, Jojo cum este cunoscută de publicul din România, este schimbată complet. Vedeta și-a luat fanii prin surprindere în momentul în care a publicat o fotografie cu ea cu o nuanță de păr cu totul diferită față de cea cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Șocul a fost cu atât mai mare atunci când a anunțat că nu este vorba de o perucă, ci că și-a vopsit părul. Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, vedeta a dezvăluit motivul din spatele schimbării radicale.

„Nu mi-a venit nimic. Este pentru un proiect și va rămâne așa pe toată perioada proiectului. Este foarte posibil ca după să mă reîntorc la blond. Nu am fost vopsită așa niciodată. Eu practic am lucrat cu peruci la „Divertis” și cred că în perioada aia am mai fost așa șatenă, dar eu nu mi-am schimbat culoarea părului niciodată.

Întotdeauna am fost blondă, bine în diverse nuanțe, de la platinat, până la blond șampanie, ombre și așa mai departe, însă șaten nu am fost niciodată. E prima oară, la 41 de ani mi s-a întâmplat și asta”, a explicat Jojo pentru Playtech.ro, dezvăluind adevăratul motiv pentru care a ales această schimbare de look.

Jojo, transformată complet. Care este motivul din spatele schimbării radicale de look „E prima oară” (Exclusiv)

„N-am voie să zic!”

Actrița s-a alăturat serialului „Clanul”, o producție PRO TV care va avea marea premieră în toamna acestui an. În acest nou proiect, Jojo face echipă cu Carmen Tănase, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Vladimir Drăghia, Theo Rose, dar și actori din tânăra generație.

Până atunci, admiratorii o pot vedea în serialul „Strada Speranței”, produs de Kanal D în regia lui Toni Grecu.

„N-am voie să zic nici dacă personajul din „Strada Speranței” va suferi modificări din cauza schimbării mele de look pentru că m-ar omorî Toni Grecu. Gratis m-ar omorî, știi vorba. Chiar nu pot să dezvălui ce se întâmplă cu personajele din serialul nostru. O să vedeți. Însă este un proiect la care mi-a făcut o reală plăcere să particip și îmi face plăcere în continuare.

E un serial foarte fain, comedie pură, în gașca mea de colegi actori, colegi producători, e foarte fain. Noi la filmări râdem foarte mult pentru că suntem cu toții comedianți, cu asta ne ocupăm, comedia este sufletul nostru și este normal ca atunci când ai tot felul de texte din astea super comice și ești practic cu frații și surorile tale pe platou, e normal să te simți ca peștele în apă și faci tot felul de glume. Ies niște miștouri pe platou în toată regula”, ne-a mai spus soția lui Paul Ipate.

Urmăriți Impact.ro și pe