Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună. Gestul emoționant al bărbatului, a început să poarte cadoul oferit de ea în 2002

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 25.05.2021, 13:24

Se pare că vorba românească „Ciorba reîncălzită nu mai are același gust” pare să capete alt sens în cazul vedetelor de la Hollywood. Jennifer Lopez și Ben Affleck au încheiat o relație în prag de căsătorie în urmă cu aproape 17 ani, însă astăzi sunt din nou împreună, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și nu se sfiesc să își manifeste sentimentele în public. În plus, actorul pare să rememoreze momente din trecut, după ce a început să poarte cadoul pe care J Lo i l-a oferit în anul 2002, pe când formau un cuplu.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună. Proaspătul cuplu, surprins în tandrețuri

Nimeni nu se aștepta ca Jennifer Lopez să treacă de la agonie la extaz în atât de puțin timp și să aleagă să fie din nou împreună cu Ben Affleck, fosta sa iubire. Artista pare să fi depășit momentul de dezamăgire după încheierea relației cu Alex Rodriguez, în ciuda faptului că cei doi urmau să se căsătorească. Puternică și determinată în fața noilor începuturi, J Lo și actorul par să fie mai siguri ca niciodată de sentimentelor lor, această relație venind în urma unei experiențe acumulate de ambii parteneri.

În timp ce cântăreața cu origini portoricane a mai trecut prin eșecuri în plan sentimental, Ben a fost și el căsătorit cu Jennifer Garner,  de care actorul a divorțat recent, dar împreună cu care are trei copii. Chiar și după 17 ani în care fiecare și-a continuat viața, între Ben Affleck și Jennifer Lopez există încă lucruri de împărtășit. Cei doi se poartă precum un cuplu de adolescenți îndrăgostiți de când s-au revăzut în timpul escapadei din Montana. În plus, aceștia petrec tot mai mult timp împreună, fiind surprinși recent în Miami, în timp ce se sărutau în pauzele exercițiilor fizice de la sală, potrivit surselor In Touch.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună
Cei doi îndrăgostiți nu se mai sfiesc să își arate sentimentele

Actorul a făcut un gest emoționant, alegând să poarte cadoul oferit de ea în 2002

Pasiunea care se poate observa cu ochiul liber este alimentată și de gesturile frumoase pe care Ben nu se sfiește să le facă față de noua sa iubită. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat faptul că sunt din nou împreună, Ben Affleck a surprins-o pe Jennifer Lopez cu un gest care ar fi impresionat orice femeie. Actorul a apărut purtând la mână ceasul pe care J Lo i-l făcuse cadou în 2002, pe când formau un cuplu.

În plus, artista îl răsplătește cu sărutări pasionale și îmbrățișări tandre, cei doi petrecând tot mai mult timp împreună. Totodată, diva nu își ascunde noua relație de copiii săi, la casa din Miami fiind văzut şi Max, fiul lui J Lo, pe care aceasta l-a aşteptat în faţa locuinței, după ce a revenit de la sală. Relaxați și extrem de joviali, Jennifer Lopez și Ben Affleck dovedesc să unele iubiri pot să reziste testului timpului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...