Jennifer Lopez, în ipostaze nemaivăzute. S-a ruşinat imediat, a vrut să se ascundă. Foto

Ana Anitoiu 29.06.2022, 08:19
Jennifer Lopez, în ipostaze nemaivăzute. S-a ruşinat imediat, a vrut să se ascundă. Foto

Jennifer Lopez a apărut în ipostaze nemaivăzute, în prezența logodnicului ei, Ben Affleck, și a fiului său, în vârstă de 10 ani, în Los Angeles. Cântăreața și actrița, mamă a doi copii, s-a ruşinat imediat și a părut că a vrut să se ascundă.

În ce ipostaze nemaivăzute a fost filmată Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, logodită pentru cea de-a doua oră cu Ben Affleck, a mers, duminică, la o reprezentanță de vehicule de lux din Los Angeles, alături de actor și de fiul lui, Samuel. La un moment dat, el i-a permis copilului să se așeze la volanul unui Lamborghini galben, cu motorul pornit.

În câteva secunde, cu Samuel la volan, vehiculul de lux a intrat într-un BMW ce era parcat la foarte mică distanță, în spatele său. Chiar înainte de incident, Jennifer Lopez, care până atunci era atentă la telefonul ei mobil, a urcat în acel Lamborghini, pe bancheta din spate.

În momentul incidentului, Jennifer Lopez, care purta o rochie de vară lungă, albă, cu ochelari de soare și o pereche de sandale înalte, a închis ușa din spate a acelui Lamborghini în urma ei. Ea a rămas acolo în următoarele momente.

Jennifer Lopez, in ipostaze nemaivazute
Jennifer Lopez, Ben Affleck si fiul lui

Cum a reacționat Ben Affleck după incident

Imediat după incidentul petrecut după ce fiul său s-a urcat la volanul acelui Lamborghini, actorul Ben Affleck s-a dus în spatele mașinii ca să vadă ce s-a întâmplat. Ulterior, fiul său a fost la rândul lui interesat să afle ce a făcut. Cei doi au fost filmați îmbrățișându-se. La rândul ei, Jennifer Lopez l-a consolat pe băiat.

„Ben a fost la dealer pentru a testa o mașină nouă… Sam părea foarte interesat de mașini. Ben l-a lăsat să urce pe scaunul șoferului unui Lamborghini foarte scump și mașina a ajuns să lovească cu spatele o altă mașină.

Totuși, mașinile nu au suferit mari pagube. Ben a regretat foarte mult că l-a lăsat pe Sam să urce pe scaunul șoferului. Părea supărat din cauza asta”, a declarat un apropiat al actorului.

Ben Affleck, care va împlini 50 de ani în luna august, are trei copii: Samuel, Violet Anne și Seraphina Rose, din căsnicia sa cu actrița Jennifer Garner, începută în 2005 și încheiată în 2018. Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, are doi copii, gemenii Max și Emme, din mariajul ei cu Marc Anthony, cu care a fost căsătorită în perioada 2004 – 2014.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...