Jennifer Lopez a avut de unde să moștenească frumusețea. Cum poate să arate mama ei la 75 de ani

Ana Anitoiu 05.05.2021, 17:43

Jennifer Lopez are de unde moșteni frumusețea. Îndrăgita cântăreață și actriță a publicat o fotografie în care apare alături de fiica ei, Emme, în vârstă de 13 ani, și de mama ei, Guadalupe, în vârstă de 75 de ani. Vedeta s-a lăudat cu faptul că femeia care i-a dat viață are ”cea mai frumoasă strălucire”.

Cum arată mama lui Jennifer Lopez, la vârsta de 75 de ani

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a publicat fotografia inedită pentru a-și promova linia de produse de îngrijire a tenului JLo Beauty, pe care a lansat-o la 1 ianuarie. Imaginea o arată pe cântăreață din profil, flancată de fiica ei și a lui Marc Anthony și de mama ei, Guadalupe Rodriguez. Toate trei au purtat haine de un roz pal și au optat pentru un look natural.

În fotografie se vede cum Jennifer Lopez a moștenit de la mama ei trăsături precum forma nasului, a pomeților și cea a buzelor. ”Mama are cea mai frumoasă strălucire”, ”Semăn cu mama” și ”Frumusețea nu are termen de valabilitate”, au fost hashtag-urile pe care le-a alăturat cântăreața la această imagine. Vedeta are succes cu produsele de înfrumusețare, deși concurează cu alte staruri între care se numără Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Pharrell Williams și Selena Gomez, potrivit dailymail.co.uk.

Jennifer Lopez a avut de unde mosteni frumusetea. Cum arata mama ei la 75 de ani
Jennifer Lopez, alaturi de fiica si mama ei

Jennifer Lopez și mama ei, moment inedit pe scenă. Ce a rugat-o să cânte

În ultima vreme, Jennifer Lopez a petrecut mai mult timp alături de familia ei, în urma despărțirii de Alex Rodriguez. Recent, cântăreața a rugat-o pe mama ei să i se alăture pe scenă la un concert ce a avut loc la stadionul SoFi din Los Angeles.

La acel eveniment, Jennifer Lopez a cântat alături de mama ei piesa ”Sweet Caroline” de la Neil Diamond. Vedeta a dezvăluit că Guadalupe Rodriguez obișnuia să îi cânte această melodie înainte de culcare.

Jennifer Lopez, dezvăluiri despre relația cu mama ei

În urmă cu ceva timp, Jennifer Lopez a făcut dezvăluiri despre relația cu mama ei. Vedeta a spus că tot ceea ce face alături de femeia care i-a dat viață este distractiv, chiar dacă uneori o scoate din sărite, ”așa cum fac toate mamele pentru copiii lor”. Cântăreața a adăugat că îi datorează mult lui Guadalupe Rodriguez, care i-a dat naștere când era foarte tânără.

”Mama este persoana care ne-a determinat pe mine și pe surorile mele să iubim muzica. A fost o mamă tânără. S-a căsătorit când avea 20 de ani. A născut-o pe sora mea când avea 21 de ani. Până la vârsta de 26 de ani ne avea pe toate (încă două fiice – Leslie Lopez, în vârstă de 55 de ani, și jurnalista Lynda Lopez, în vârstă de 49 de ani), așa că am crescut împreună. A fost ca și când aș fi crescut alături de o adolescentă, sincer”, a mai spus Jennifer Lopez.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...