Jandarmeria reacționează după defilarea în bătaie de joc de la Cluj. Cum și-a cerut scuze instituția. VIDEO

Stan Filon 01.12.2021, 19:07
Jandarmeria reacționează după defilarea în bătaie de joc de la Cluj. Cum și-a cerut scuze instituția. VIDEO

Parada militară de Ziua Națională a României trebuie să fie un moment înălțător, care să amintească și de jerta soldaților români, care și-au dat viața pe câmpurile de luptă pentru neamul românesc. Este un moment special, an de an, iar copiii îl adoră, deoarece sute de soldați trec prin fața lor în pas de defilare, iar tancuri și mașini de război umplu principalele artere rutiere din întreaga țară. La Cluj-Napoca însă, anul acesta, parada militară a lăsat un gust amar tuturor.

Jandarmeria reacționează după defilarea în bătaie de joc de la Cluj-Napoca

Parada de Ziua Națională s-a transformat într-un moment cu adevărat stânjenitor pentru Jandarmeria Română, la Cluj-Napoca, după ce imagini cu câțiva jandarmi care trec în pas de defilare s-au viralizat pe rețelele de socializare. Jandarmii par a fi aflați în prima lor zi de muncă, iar pasul de defilare s-a transformat într-o simplă plimbare prin fața a mii de oameni veniți să asiste la ceremoniile de 1 Decembrie.

Jandarmeria Română s-a văzut nevoită să își ceară scuze în mod public pentru defilarea făcută de jandarmii din Cluj-Napoca. Aceștia nu s-au sincronizat absolut deloc, iar imaginile au lăsat un gust amar tuturor privitorilor. Conducerea Jandarmeriei Române a spus că situația nu va rămâne așa și se caută vinovații pentru starea în care s-au prezentat jandarmii respectivi la moment de sărbătoare.

Se caută vinovații pentru starea în care s-au prezentat jandarmii din Cluj-Napoca la parada de 1 Decembrie

„Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, anunță Jandarmeria.

Așadar, Jandarmeria Română va face verificări asupra modului de selecție și de antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton de defilare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...