Jador părăseşte Survivor 2021? Anunţul făcut de concurent în urmă cu puţin timp

Ioana Bucur, Daria Petrescu 27.02.2021, 13:01
Jador părăseşte Survivor 2021? Anunţul făcut de concurent în urmă cu puţin timp

Unul dintre cei mai puternici Faimoși este la pământ. Jador părăseşte Survivor 2021? Concurentul este devastat de decizia luată fără voia lui. Anunțul a fost făcut de cântăreț în urmă cu puțin timp.

Jador părăseşte Survivor 2021?

Jador părăsește Survivor 2021? A fost pentru prima oară, de la începutul competiției din Republica Dominicană, când Jador nu a participat la un joc de imunitate împotriva Războinicilor. Concurentul a stat pe bară nu pentru că așa și-ar fi dorit ci pentru că nu a primit acordul medicilor. După ce Faimoșii au pierdut confruntarea, în timpul consiliului de nominalizare, Jador a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care se luptă de când a început competiția.

„Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor. Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o să dau tot ce pot până nu mă mai ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet, încet”, a spus Jador.

Jador părăsește Survivor 2021? Răspunsul se pare că ar fi „deocamdată, nu”. Concurentul va respecta indicațiile medicului și va sta deoparte la următoarele probe, dacă va fi cazul, însă este hotărât să își ajute echipa, după ce se va repune pe picioare.

Culiță le-a cerut iertare Războinicilor

Faimoșii nu și-au ascuns dezamăgirea, după pierderea primului joc de imunitate. Culiță Sterp și-a surprins atât coechipierii cât și adversarii în momentul în care s-a întors către Războinici, i-a felicitat pentru victorie și și-a cerut iertare pentru comportamentul din timpul probei.

„Din păcate nu pot să mă bucur pentru punctele pe care le-am adus, pentru că am pierdut. Preferam să pierd eu și să câștigăm ca echipă. N-a mers, am fost în deficit numeric. Îi felicit pe Războinici, îmi cer scuze în general dacă am făcut glume cu ei, am vrut să-i descurajez pe final și să nu o ia nimeni personal. Sper să câștigăm al doilea meci de imunitate măcar”, a declarat Culiță Sterp.

După ce a fost eliminată de la Survivor 2021, Simona Hapciuc a făcut dezvăluiri șocante despre viața concurenților din Republica Dominicană.

„Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare, iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză”, a declarat Simona Hapciuc de la Survivor România 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...