Jador, dezvăluire uluitoare despre concurentele de la Survivor 2021. „Le-am văzut 4 luni nespălate”

Ana Ionescu 07.05.2021, 17:55
Jador, dezvăluire uluitoare despre concurentele de la Survivor 2021. „Le-am văzut 4 luni nespălate”

Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Jador a făcut dezvăluiri ruşinoase despre concurentele de la Survivor 2021. Multe femei ar intra în pământ de ruşine. Dezvăluirile fostului concurent de la Survivor sunt de-a dreptul scandaloase.

Ce a putut să spună Jador despre concurentele de la Survivor 2021

Provocate la proba Răspund sau mănâncă, din cadrul emisiunii Teo Show, vedetele trebuie să răspundă la câteva întrebări foarte incomode. În cazul în care nu ştiu să răspundă sau, pur şi simplu, nu vor, concurenţii trebuie să consume mâncăruri nu tocmai comestibile.

La această provocare au participat Jador şi Roxana Ghiţă. Astfel, întrebaţi care dintre concurentele de la Survivor România se machiază cel mai urât, Jador şi Roxana au făcut câteva nominalizări.

Jador: Roxana Nemeş. Nu am cum să spun despre o femeie că e urâtă! Dar arată naşpa fără machiaj. Roxana: Melina, mai bine mâncăm, mă simt aiurea.

Jador, dezvăluire uluitoare despre concurentele de la Survivor 2021
Jador, dezvăluire uluitoare despre concurentele de la Survivor 2021

Jador, dezvăluire ruşinoasă despre concurentele Survivor

Întrebările lui Teo au fost foarte incomode, însă Jador şi Roxana au răspuns sincer şi au dat chiar numele unor colege, doar pentru a încerca să nu fie obligaţi să mănânce ciudăţeniile din farfuriile servite la proba buclucaşă.

Cine nu are ce cauta în competiţie: Roxana: „A venit recent – Bogdan pentru că a luat un punct în două săptămâni”. Jador: „Sorin”.

Pe care dintre concurente ai fi vrut să o săruţi dacă nu aţi fi fost filmaţi: „Pe toate, sunt bărbat! Bine, nu chiar pe toate… Toate sunt frumoase. Nu ştiu…Pe Nemeş, recunosc”. Roxana: „Pe Andrei”.

Care dintre concurenţi este mai fals. Roxana: „Melina este cea mai falsă”. Jador: „Sebi a încercat o şmecherie, să se dea pe lângă mine să nu îl votez”.

Cu cine ai vrea să ai o aventură de o noapte: Roxana: „Cu Andrei”. Jador: „Sunt un băiat serios, nu aş vrea o aventură. Am văzut fetele alea nespălate timp de 4 luni… Nu pot să mă desprind, ce să mai vreau de la ele?! Dar toată lumea se aştepta să fie ceva între mine şi ea… (cu Roxana)”.

Trei nume de colegi de scenă cu care nu ai cânta niciodată: Jador: „Nu pot să spun aşa ceva, prefer să mănânc… Mănânc de toate, nu pot să denigrez, nu se face aşa ceva”.

Urmăriți Impact.ro și pe