Jador de la Survivor a recunoscut. Care va fi primul lucru pe care îl va face când va veni acasă: “O iubesc”

Cristian Cojocaru, Anca Lupescu 23.04.2021, 17:07
Jador de la Survivor a recunoscut. Care va fi primul lucru pe care îl va face când va veni acasă: “O iubesc”

Unul dintre cei mai apreciați concurenți din cadrul competiției Survivor România, Jador a recunoscut ce anume va face atunci când se va întoarce acasă. Acesta așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă, deși ar mai fi vrut să mai rămână în cadrul concursului din Republica Dominicană.

Jador a recunoscut ce va face când va veni acasă

Deși ar mai fi vrut să rămână în concurs, eliminarea lui Jador a fost inevitabilă, fiind pe picior de a veni acasă. În cadrul unui interviu online acordat pentru Teo Show, Jador a spus care va fi primul lucru pe care îl va face. El îi va dărui o floare femeii pe care o iubește, totodată spunând că ai lui colegi nu îl plăceau pentru că este iubit de cei de-acasă.

“Sunt bine, mă simt bine. Aştept să vin acasă. Nu aş fi vrut să fiu eliminat, aş fi vrut să rămân în competiţie, dar Dumnezeu decide. Poate trebuie să câştige cineva care chiar are nevoie. Îmi doresc să câştige cineva care să îşi îndeplinească visurile. Visul meu cel mare a fost să devin cântăreţ, să devin Jador şi am reuşit.

Eu am ajuns la Survivor dintr-o întâmplare. Am realizat multe greşeli pe care le-am făcut în viaţa mea, asta mi-a plăcut mult aici. În viaţă normală nu ai timp să faci asta. La Survivor, în zilele libere, nu ai ce face, te plictiseşti. Şi începi să te gândeşti la viaţa ta. Când vin acasă o să trec pe la Neagra, o iubesc.

Pe ea o iubesc. Asta o să fac prima oară, îi duc o floare. Colegii mei nu erau naşpa cu mine, ei nu mă plăceau pentru că mă iubeau cei de acasă. Nu sunt răutăţi personale… Eu nu urăsc pe nimeni, din contră. Dar eu nu înţeleg de ce mă iubeşte lumea atât de mult, pot doar să mă bucur că am ajuns unde am dorit. Nu am ţipat când mi-am rupt meniscul ca să nu plângă mama. Ştiam că ea suferă mult, m-am abţinut. Îl am rupt în trei locuri”, a povestit Jador, la Teo Show.

Georgiana este femeia pe care Jador nu o poate uita
Georgiana este femeia pe care Jador nu o poate uita

Cine este femeia pe care Jador o iubește

Dacă anterior, Jador afirma că vrea să o uite pe Georgiana, se pare că în continuare aceasta este femeia de care artistul este strâns legat, neputând să o uite. Prezența acestuia în cadrul competiției din Republica Dominicană are legătură chiar cu ea. El a menționat la intrarea în concurs că este motivul principal pentru care a participat la concurs. Totuși, de Valentine’s Day, faimosul a cerut-o de soție.

 „Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.

Nu se gandeste la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a povestit Jador la Survivor, la câteva zile după ce a ajuns în Dominicană.

Se pare însă că Jador a recunoscut că și-a schimbat total părerea de atunci, așteptând cu nerăbdare să o vadă pe Georgiana.

Urmăriți Impact.ro și pe