iUmor Live Video pe Antena 1 Emisiunea de sâmbătă, 4 aprilie

Daria Petrescu 04.04.2020, 18:30
iUmor Live Video pe Antena 1  Emisiunea de sâmbătă, 4 aprilie

O nouă ediție iUmor se va difuza la Antena 1, sâmbătă, 4 aprilie. Concurenții sunt dornici să își arate talentul în fața juraților. Aceștia vor păși pe scenă, cu speranța că vor ajunge în următoarea etapă. Săptămna trecută, Magdalena Chihaia s-a reîntors pe scena iUmor. Ea a reușit să câștige simpatia publicului de acasă. Aceasta a fost votată să ajungă direct în finală.

iUmor Live Video pe Antena 1 , sâmbătă 4 aprilie

Surprizele se țin lanț în ediția iUmor de sâmbătă seara, 4 aprilie. Delia, Bendeac și Cheloo nu se vor lăsa însă, impresionați așa ușor. Drept urmare, concurenții vor face tot ce le stau în puțință pentru a-și dovedi talentul.

Juraţi iUmor vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume. Aceștia vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, să nu îi mai vadă vreodată.

Ce s-a întâmplat în ediția trecută, iUmor

Magdalena Chihaia s-a reîntors pe scena iUmor și a reușit să câștige simpatia publicului de acasă. Publicul a votat-o și a dus-o direct în finala show-ului. “Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” a fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Sora Magdalena a uimit prin inocența sa la apariţia pe scenã, însã curând momentul ei s-a dus într-o cu totul altã direcţie. Asta l-a determinat pe Mihai Bendeac să spună că “va fi de departe cel mai scandalos număr de la iUmor!”, în vreme ce Cheloo a fost cel care a lămurit situația delicatã a momentului pregătit de Magdalena:

iUmor Live Video pe Antena 1
iUmor Live Video pe Antena 1

“Numărul ei a fost salvator, cu toate că nu este moral, iar pentru noi a însemnat foarte mult în această seară, am simțit că trăim. Nu am niciun motiv să condamn acest număr, nu a fost un număr obscen, este genul de umor pe care îl apreciez, este un umor curajos”.

Regulile show-ului

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe